Uređenje doma

Zavirite u dom slavne manekenke: Ovako nešto još niste videli FOTO

Veoma smeli i hrabri uzorci su zastupljeni u domu ĐiĐi Hadid u Njujorku.

18.05.2024.

13:29

Izvor: superžena

4
Zavirite u dom slavne manekenke: Ovako nešto još niste videli FOTO
BACKGRID USA/Profimedia

Podeli:

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice, Điđi Hadid, koja je poslednjih meseci izložena javnosti i zbog ljubavne veze sa glumcem Bredlijem Kuperom, pokazala je kako izgleda njen stan u Njujorku koji je uređivala godinu dana.

U stanu prevlađuje mnoštvo neobičnih detalja i uzoraka, što u potpunosti odgovara njenoj ličnosti, piše Jutarnji.hr.

Raskošan i autentičan dom slavne manekenke nalazi se u kvartu NoHo u Njujorku, a kupila ga je za nepunih 4 miliona dolara, 2015. godine. Mediji su pisali da je tri godine kasnije u istoj zgradi kupila još jedan stan po ceni od 5,82 miliona dolara, kako bi spojila ove dve stambene jedinice.

Prvi stan ima dve sobe, dva i po kupatila, a drugi, dvoetažni, tri spavaće sobe, tri i po kupatila, terasu s kaminom, roštiljem itd. Njega je i pokazala na Instagramu, gde se pohvalila svojim magičnim domom i zahvalila svim saradnicima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Najzanimljiviji detalj koji je privukao pažnju mnogih jeste u kuhinji - šarena testenina koja se nalazi iza staklenih delova na podnim ormarićima i stvara efekat obojenog stakla. Kreirala ih je jedna od najvećih svetskih umetnica testenine Linda Miler Nikolson, koja ručno pravi šarene, uglavnom jestive, umetnine napravljene isključivo od testa za testeninu.

Iako dizajneri smatraju da ovakav nameštaj neće postati trend tokom 2024. godine, ističu da je ovakav izbor veoma hrabar i originalan.