Horoskopski znakovi koji okrivljuju partnere za sve loše u životu

Dobar brak podrazumeva ljubav, ali i odricanja i "napore" sa obe strane. Postoje trenuci kada se jedan ili oba partnera suočavaju s neuspehom - tada mogu ili prihvatiti neuspeh ili okriviti partnera.

AstroZabava | pinkvilla |
Podeli
Foto: lightwavemedia/shutterstock
Foto: lightwavemedia/shutterstock

Pogledajte koji to znakovi Zodijaka krive svoje partnere za neuspehe u životu.

Ovan

Kao partneri, Ovnovi ponekad imaju problema da budu istinski zaljubljeni u svog supružnika jer se bore sami sa sobom. Muče se s prihvatanjem i voljenjem sebe. To je jedan od razloga zašto pronalaze greške u svom partneru i skloni su za male stvari koje idu po zlu okrivljave partnera. To može dugoročno da uništi brak.

Bik

Iako je Bik obično vrlo pošten, teško im je da prihvate neuspeh pa često prebacuju krivicu sa sebe. Kako bi se osećali manje krivim, sve svaljuju na svog partnera - to je vrsta emocionalne manipulacije i može da muči supružnika.

Vodolija

Neke Vodolije su narcisi, skloni su da okrivljuju sve ljude oko sebe umesto da prihvate ličnu ruku kao ključni razlog neuspeha. U takvim slučajevima njihov supružnik postaje kolateralna šteta jer se slučajno našao u blizini kao pojedinac koji pruža podršku, a koju Vodolije mogu lako negativno da iskoriste kad stvari krenu po zlu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još