Aktuelno

Oni hladnokrvno i bez razmišljanja ostavljaju svoje partnere

Ova tri horoskopska znaka ostavljaju hladnokrvno i bez razmišljanja da će povrediti osobu.

Utorak, 19.04.2022.

13:35

Izvor: 24sata.hr

Oni hladnokrvno i bez razmišljanja ostavljaju svoje partnere
Foto: fizkes/Shutterstock

Podeli:

Ukoliko Vodolija odluči da prekine odnose sa partnerom, to će da uradi bezosećajno - bez trunke sažaljenja. A ako povredite Škorpiju, ona će se potruditi da nikad u životu ne zaboravite šta ste joj uradili.

Njima niko nije ravan: Ovo su najpametniji horoskopski znaci

Vodolija

Osobe čiji je horoskopski znak Vodolija ne moraju da prekinu odnos sa vama da bi vam slomile srce. Vodolije će jednostavno da flertuju sa drugim ljudima ispred vaših očiju, potpuno svesni šta rade.

Ovim horoskopskim znakovima novac je važniji od ljubavi

Blizanci

S Blizancima nikad ne znate na čemu ste. U jednom trenutku vas obasipaju cvećem i pažnjom, a u sledećem žele da raskinu sa vama. Oni su pametni i šarmantni, pa kad raskinu odnos sa vama biće vam teško, iako znate da niste jedno za drugo.

Mesečni horoskop za april: Bikovi se zaljubljuju, Devicama stiže neočekivana zarada

Škorpija

Škorpije istinski osećaju svaku pojedinačnu emociju, a kad se konačno nekom prepuste - one oečkuju da će njihov odnos sa tom osobom da potraje. Međutim, ukoliko povredite Škorpiju, ona će se potruditi da nikad u životu ne zaboravite koliko bola ste joj naneli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.