Aktuelno

Ovi horoskopski znaci su majstori zavođenja

Prema položaju planeta astrolozi mogu otkriti da li ste stidljivi, da li preuzimate inicijativu u vezi, a između ostalog i da li ste dobri u flertovanju. Tako da, ako volite često da flertujete i uspešni ste u tome, možda pripadate jednom od sledećih znakova, koji važe za majstore zavođenja.

Subota, 25.09.2021.

14:11

Izvor: B92

Ovi horoskopski znaci su majstori zavođenja
Foto: shutterstock/conrado

Podeli:

Blizanci

Društveni leptir zodijaka je morao biti prvi na ovoj listi. Ako ste Blizanac, lako se prilagođavate situacijama i šarmirate svojim temperamentom. Duhoviti i društveni, nećete koketirati bez razlike sa svima, već ćete se fokusirati na osobu koja je privukla vaše interesovanje. Vaš poseban humor takođe igra ulogu u ovome. Koristite odgovarajuće trikove i poteze, birate svoju „žrtvu“ i očaravate...

Vaga

Zahvaljujući Veneri koja je vaša planeta, Vage vole flert i predigru. Poznati ste po svojoj potrebi za ravnotežom, ali i po sposobnosti da sve učinite romantičnim. Šarmantna i atraktivna, Vaga flertuje stalno i to rade na toliko prirodan način, tako da ponekad to ni ne shvataju.

Ribe

Lako pronalazite magiju u svemu, zbog čega drugi žele da budu pored vas i direktno utiču na vašu sposobnost flertovanja. Izgledate stidljivo, ali flertujete vrlo vešto. Kada se odlučite, vaše reči i postupci ne ostavljaju prostora drugom da se odupre.

Lav

Volite da je pažnja usmerena na vas. Intenzivno flertujete, usuđujete se i znate kako da naterate druge da obrate pažnju na vas. Velikodušni ste i znate kako da učinite da se druga osoba oseća prijatno s vama. Tražićete najoriginalniji napad i „napašćete“. Vaše šale i maniri magnetizovaće vaš "plen", dok će ga vaša inteligencija "zarobiti".

Škorpija


Kao i kod Blizanaca, prisustvo Škorpije na ovoj listi nije iznenađujuće. Flertujete intenzivno, na misteriozan i seksi način. Krećete sa puno samopouzdanja i želite da se dobro upoznate. Zadržaćete interes druge osobe svojim dubokim i zanimljivim pitanjima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.