Aktuelno

Ovi horoskopski znaci veruju da ne zaslužuju ljubav

Ukoliko ste bili u više loših nego dobrih veza, verovatno se pitate šta je uzrok tome. Studije su pokazale da pojedini ljudi veruju da ne zaslužuju ljubav i da je shodno tome izbegavaju u svom životu. Na kraju krajeva, svi mi prihvatamo samo ljubav za koju mislimo da smo je dostojni. Uz našu pomoć otkrijte koji horoskopski znaci ovo rade, jer možda ste i vi među njima.

Ponedeljak, 28.03.2022.

15:18

Izvor: pinkvilla

Ovi horoskopski znaci veruju da ne zaslužuju ljubav
Foto: LightField Studios/Shutterstock

Podeli:

Škorpija - Jedan od razloga zbog kojih Škorpije postavljaju visoke standarde i što apsolutno odbijaju svaku ljubav koja nije savršena je njihov strah od neuspeha veze. One se više od svega plaše da će njihove sopstvene mane uništiti vezu i zato izbegavaju da se upliću u ozbiljnije i duže veze. Škorpije moraju da prevaziđu ove negativne misli da bi prihvatile činjenicu da su vredne ljubavi i obožavanja.

Bik - Tragično je kada lojani i postojani Bik ponekad bude prevaren u vezi. Uprkos svemu, retko će oni biti ti koji će prvi ostaviti partnera. Ovo proizilazi iz duboko usađenog nedostatka samopoštovanja, jer Bik veruje da ne zaslužuje poverenje, poštovanje i pravu ljubav. Međutim, ako neko zaslužuje večnu ljubav to su uvek pouzdani Bikovi!

Vodolija - Vodolija je poslednja koja će se obavezati nekome. Ovaj horoskopski znak žudi za sopstvenim vremenom i prostorom i njima je sloboda neophodna za funkcionisanje. Sa druge strane čvrsto veruju da ih niko ne može stoprocentno upoznati, a samim tim i zavoleti. Istina je ipak malo drugačija - Vodolije su ljubazne i zaslužuju svoju srodnu dušu.

Jarac - Uprkos otvorenom pokazivanju ljubavi prema partnerima i prijateljima, Jarčevi često doživljavaju da budu izdani. Ovo ih dovodi do ludila i oni počinju da sumnjaju da su prevareni zbog nečeg što nisu pružili partneru u vezi.
Ovo je potpuno netačno, jer su Jarčevi jedni od najposvećenijih partnera u celom horoskopu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare