Tri horoskopska znaka koja najteže izgovaraju "volim te"

Ne možemo svi lako da izgovorimo "volim te", ali svakako želimo ovu rečenicu da čujemo od druge osobe. Pojedinim ljudima je teško da je izgovore, a ovim horoskopskim znakovima još teže.

AstroZabava | novosti.rs |
Podeli
Foto: Shutterstock/Shift Drive
Foto: Shutterstock/Shift Drive

Blizanci

Ovom znaku treba puno vremena da se prepusti novoj vezi, a pogotovo da otvoreno i nesputano izražava svoja osećanja. Vrlo su znatiželjni i često se prepuste razmišljanjima o tome postoji li za njih neko bolji i zato teže ulaze u ozbiljne veze. Blizanci "volim te" izgovaraju tek kada shvate koliko im osoba zapravo znači i da su im u potpunosti predani.

Devica

Pripadnici ovog znaka u sebi nose urođenu potrebu da sve bude savršeno, uključujući i vezu. Device su perfekcionisti i stalno preispituju svoja osećanja. Ako osete da nešto ne valja u ljubavnom odnosu, suzdržaće se od izjavljivanja ljubavi, dok sve ne bude onako kako one misle da treba da bude.

Škorpija

Škorpije ne vole promene i preferiraju duge veze. Za njih vredi pravilo da uz partnera ostaju u dobru i u zlu. Međutim, iako su predani ljubavnom odnosu od samog početka, izgovoriće "volim te" tek kada budu 100 odsto sigurni da je veza ozbiljna i čvrsta, jer ne žele pre vremena pokazati ranjivost ili biti povređeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još