Bik (21. april - 20. maj)

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ponedeljak, 22.11.2010.

16:09

Izvor: B92

Bik (21. april - 20. maj)

Podeli:

Bik (21. april - 20. maj) Otpocinjete novu vezu, a ne znate nista vezano za tu osobu. Nisu vas toliko ponela osecanja koliko potreba da se ususkate u necijem zagrljaju. Uvazite savet prijatelja kada je vas licni zivot u pitanju. Saveti su na mestu i od srca dati. Pojedinima iz ovog znaka stoji nesloga u braku ali i mucenje oko prestanka agonije koju dozivljavaju. Problemi sa srcem. Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs Astrolog Violeta Saznajte kakav vam dan predvidjaju zvezde za 30. 1. Saznajte kakav vam dan predvidjaju zvezde za 30. 1.

Danas ste organizovani i lako možete pokrenuti neke poslovne dogovore. Istina je da vas obaveze pritiskaju, ali uspevate da pronađete dovoljno vremena i za neke nove kontakte. Sa voljenom osobom se danas lakše može doći do dogovora. Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.