Blizanci (21. maj - 20. jun)

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ponedeljak, 22.11.2010.

16:19

Izvor: B92

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Podeli:

Blizanci (21. maj - 20. jun) Imate nove interese kada je vas licni zivot u pitanju. Zelite da napravite preokret u svom zivotu i ne gledate sta gazite i koga gazite. Neki drugi predstavnici ovog znaka pak dozivljavaju preporod kroz konacno pozitivne dogadjaje na ljubavnom planu. Partner je sve vise zainteresovan za vas. Neki predstavnici ovog znaka ce biti obradovani resavanjem polja finansija i posla. Problemi sa stomakom i nogama. Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs Astrolog Violeta Saznajte kakav vam dan predvidjaju zvezde za 30. 1. Saznajte kakav vam dan predvidjaju zvezde za 30. 1.

Sada možete u poslovnom segmentu lakše da se aktivirate, imate dobre ideje i možete ih prezentovati na pravi način. Voljena osoba je danas naročito dobro raspoložena prema vama i spremna da vas uljuljka i razmazi. Dobro se osećate. Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.