Devica (23. avgust - 22. septembar)

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ponedeljak, 22.11.2010.

16:44

Izvor: B92

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Podeli:

Devica (23. avgust - 22. septembar) Pojedini od vas dozivljavaju u svojoj vezi da partner zeli da vas pokori i da dominira sa vama. Osecaj vam je jasan i ovog puta tacan. Malo ste zbunjeni, malo sokirani, ali svakako ne brzajte u odlukama. Moguc iskren razgovor, ali treba vremena za ispravljanje ovakovog odnosa. Polako ali sigurno posao napreduje onim tempom koji je zadovoljavajuci. Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs Astrolog Violeta Saznajte kakav vam dan predvidjaju zvezde za 30. 1. Saznajte kakav vam dan predvidjaju zvezde za 30. 1.

Neke će se šanse pred vama otvoriti, a vi trebate da budete spremni da odreagujete. Sačuvajte prisebnost, budite odmereni i aktivni i nadajte se najboljem. Jedna osoba ostavlja veliki utisak na vas. Zainteresovani ste i priželjkujete više. Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.