Lav (23. jul - 22. avgust)

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ponedeljak, 22.11.2010.

16:34

Izvor: B92

Lav (23. jul - 22. avgust)

Podeli:

Lav (23. jul - 22. avgust) Ponekada imate obicaj da se napajate negativnim mislima i onda ste teski i sebi i svima oko vas. Srecom osmeh i vedrina se brzo vraca i smenjuje te negativne momente. To su samo vase misli. Kada je vas brak u pitanju nema nestabilnosti vise. Poverujte konacno u to. Oni koji su u ozbiljnim vezama partner se sve vise vezuje za njih i postaje im i dobar prijatelj pored toga sto savrseno funkcinisu u krevetu. Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs Astrolog Violeta Saznajte kakav vam dan predvidjaju zvezde za 30. 1. Saznajte kakav vam dan predvidjaju zvezde za 30. 1.

Jako naglašeno polje poslovne svakodnevice, obaveza i odgovornosti govori da trebate da zanemarite sve ostalo i da se punom parom bacite na posao. Sa voljenom osobom ostvarujete samo površnu komunikaciju. Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.