Ovan (21. mart - 20. april)

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ponedeljak, 22.11.2010.

15:39

Izvor: B92

Ovan (21. mart - 20. april)

Podeli:

Ovan (21. mart - 20. april) Konacno postizete pravi uspeh na poslu. Neke situacije nisu zavisile od vas i to treba da shvatite. Neciji pogresan proracun je doveo do kraha u jednom trenutku i sada stvari dolaze na svoje. Necete biti nepazljivi prema nekim pojedinostima kao nekada kada je vas ljubavni odnos u pitanju. Otpocinjete novu fazu u vasoj vezi. Vi, novi i drugaciji cete se dopasti partneru mnogo vise nego sto mislite. Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs Astrolog Violeta Saznajte kakav vam dan predvidjaju zvezde za 30. 1. Saznajte kakav vam dan predvidjaju zvezde za 30. 1.

Odličan dan za pokretanje novih saradnji i komunikaciju. Druga strana će ići u sitne detalje dogovora, ali vi uspevate da na pravi način predstavite svoje predloge. Pravo je vreme za dogovore sa emotivnim ili bračnim partnerom. Ubedljivi ste. Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.