Ribe (20. februar - 20. mart)

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ponedeljak, 22.11.2010.

17:04

Izvor: B92

Ribe (20. februar - 20. mart)

Podeli:

Ribe (20. februar - 20. mart) Neki od vas se secaju proslosti koja u njima izaziva bes i nedoumicu. Kada se setite svojih poteza i koraka pocinjete da besnite na samu sebe. Smirite se. To ne vodi nigde osim u patnju. Oni koji se bave trgovinom imaju uspesan poslovni period. Neke Ribe ce uci u bracne vode i to nakon burne i brze ljubavi. Predstoji kvalitetan brak. Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs Astrolog Violeta Saznajte kakav vam dan predvidjaju zvezde za 30. 1. Saznajte kakav vam dan predvidjaju zvezde za 30. 1.

Iako je težina u poslu i dalje prisutna, veliku nadu vam daje komunikacija sa nekim ko vam obećava da će se zauzeti za vas i pomoći vam. Što se emotivnog dela tiče, ako ste razmišljali da li da se pokrenete prema nekome, odgovor je – da, vreme je. Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.