Strelac (23. novembar - 21. decembar)

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ponedeljak, 22.11.2010.

16:54

Izvor: B92

Strelac (23. novembar - 21. decembar)

Podeli:

Strelac (23. novembar - 21. decembar) Oni koji se nisu pronasli u svojim emocijama i preispituju vrednsoti svog partnera, onda i ne traba da budu u toj vezi. Ulazite u rizik sa poslom i nervoza vas cini da zelite sve relacije da preoblikujete i pregrupisete. Pogresna rec moze prekinuti dugogodisnju vezu ili brak. Previse je napetosti bilo tokom proteklog perioda. Onim Strelcima koji su odnedavno usli u bracne vode predstoje dobri odnosi sa voljenom osobom. Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs Astrolog Violeta Saznajte kakav vam dan predvidjaju zvezde za 30. 1. Saznajte kakav vam dan predvidjaju zvezde za 30. 1.

Možete uraditi mnogo više od onoga što ste očekivali, pa ne oklevajte da ovu veliku današnju energiju i iskoristite. Jaka komunikacija sa osobom koja vam je srcu mila. Stvari se mogu pokrenuti sa mrtve tačke. Ne ustručavajte se i ne kočite sebe. Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare