Fitnes i dijeta

Najseksepilnija žena otkrila tajnu savršenog izgleda, jednu stvar strogo izbegava FOTO

Američki model i glumica Kejt Apton je u nedavnom intervjuu za "Foks njuz (Fox news) otkrila male tajne svoje savršene figure.

27.08.2024.

10:13

Izvor: superžena

13
Najseksepilnija žena otkrila tajnu savršenog izgleda, jednu stvar strogo izbegava FOTO
Profimedia

Podeli:

Kejt Apton, koje je pre nekoliko godina bila proglašena za simbol lepote, istakla je da je tajna u napornom treningu, ali i u skladnoj ishrani.

Ona je tom prilikom otkrila i da nikad, ali baš nikad ne praktikuje metodu "brojanje kalorija" kako bi održala svoju savršenu figuru.

Profimedia

"Bitno je kako se osećate, jer to spolja je odraz vašeg unutrašnjeg stanja. Takođe, ne verujem u metodu 'brojanje kalorija'. Verujem u kvalitetne sastojke, koje telu daju najbolje gorivo. Upravo je to za mene hrana – gorivo. Sve što stavljate u svoje telo, sve to će vam se vratiti. Tako da, ako tražite više energije ili veću snagu, morate tačno da znate čime se hranite, a ne da brojite kalorije", rekla je ona.

Magazin "Pipl" proglasio ju je najseksepilnijom ženom 2014. godine, prvi put kada su uveli ovu titulu.

Kejt Apton je otkrila i koje su joj omiljene namirnice:

"Bitno je da ostanete uporni tokom svog putovanja. Uvek jedem organsku hranu, a povrće je veliki deo moje ishrane... Takođe, obožavam namirnice bogate proteinom. Jednom kada uradite detoksikaciju organizma od konzervanasa i rafinisanog šećera, vaše telo će vam samo reći šta mu je potrebno za normalno funkcionisanje", zaključila je.

Podsetimo, Kejt je pokrenula pravu lavinu pozitivnih rekacija kada se sredinom maja pojavila na naslovnici magazina "Sports ilustrejted svimsjut", i to u crvenom bikiniju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)