Fitnes i dijeta

Ova lepotica ne odriče se pice, a figuru zavodnice duguje ovakvom načinu života FOTO/VIDEO

I u petoj deceniji Nikol Šerzinger ima telo od kog zastaje dah, a njene najnovije fotke sa modnog editorijala nikog nisu ostavile ravnodušnim.

20.10.2024.

8:54

Izvor: superžena

7
Ova lepotica ne odriče se pice, a figuru zavodnice duguje ovakvom načinu života FOTO/VIDEO
Profimedia

Podeli:

Nikol Šerzinger i u 47. naporno vežba da bi održala ovakvo telo, a kako je jednom rekla, izbalansirana ishrana i redovna fizička aktivnost su ključ svakog progresa.

Profimedia

Popularna članica nekadašnjeg muzičkog sastava "The Pussycat Dolls" je u nedavnom intervjuu istakla da ima određen stil života koji zahteva i pravilan način ishrane.

Kakav bikini, kakvo telo: Zgodnija je od dvostruko mlađih FOTO/VIDEO

Njen način podrazumeva umerenost u namirnicama koje jede. Kalorična hrana sa udelom zdravih masti je ono što je održava sitom preko dana. Takođe, proteinska hrana je važna za njenu fit figuru, te obično jede jaja, losos i avokado kako bi dobila neophodnu energiju. Ona ne krije da voli i nezdravu hranu, te nekada, u večernjim satima voli da prezalogaji parče pice.

Profimedia

Nikol je, takođe, otkrila da obožava meksičku hranu, koju je "najlepše jesti kad padne noć".

Niko ne gleda u ono što pokazuje, svi zumiraju njeno savršeno telo FOTO

A fitnes vežbe?

Plivanje, planinarenje, aerobik vežbe i joga često su njen prvi izbor kad je kardio-program u pitanju. Nakon toga slede i vežbe za mišiće abdomena, gluteusa, butina i ruku kako bi održala tonus mišića.