Lepota žene

Vratite mladoliko lice i osmeh bez bora – bez injekcija

U pitanju je jedinstven četrnaestodnevni kozmetički filer tretman za kućnu upotrebu s efektom popunjavanja bora i vraćanja volumena zahvaljujući efektima hijaluronske kiseline.

02.04.2024.

12:22

Izvor: B92

0
Vratite mladoliko lice i osmeh bez bora – bez injekcija
puhhha/Shutterstock

Podeli:

Za mladalački izgled kože ključni aktivni sastojci su hijaluronska kiselina, kolagen i elastin, međutim, kako starimo tako i gubimo njihovu efikasnost, pa dobijamo nesavršenosti, odnosno bore, kojih svi želimo da se "rešimo" kako bismo usporili starenje.

Tokom života hijaluronska kiselina se razgrađuje i iznova sintetiše, ali sa starenjem, moć obnavljanja se smanjuje, a koža gubi elastičnost, vlažnost i mladalački izgled. Pored bora, vidljive su i linije ekspresije (mimične linije), kao i gubitak volumena, posebno na jagodicama, obrazima i usnama, pa pribegavamo raznim tretmanima.

Fillerina je prvi dermo-kozmetički filer tretman za spoljašnju aplikaciju koji se koristi kod kuće. Njegova posebnost je u tome što omogućava velikim količinama hijaluronske kiseline da se brzo apsorbuje u dubinske slojeve kože potpuno neinvazivno.

Nakon lokalne primene proizvoda koji sadrže kolagen i elastin različite molekulske mase, kao što je Fillerina 12HA, dolazi do efekta učvršćivanja i poboljšanja elastičnosti kože, a rezultat je mladolik izgled.

Aksennt