Lepota žene

Srpska manekenka izvadila sve filere iz lica: Počela sa "malo", pa prošla kroz pakao VIDEO

Manekenka je govorila o problemima sa plastičnom hirurgijom i otkrila zašto se vratila skroz prirodnom izgledu.

22.07.2024.

13:57

Izvor: superžena/TV Prva

30
Srpska manekenka izvadila sve filere iz lica: Počela sa "malo", pa prošla kroz pakao VIDEO
Printscreen/TV Prva

Podeli:

Manekenka Dejana (Živković) Simović se godinama podvrgavala estetskim korekcijama, ali nedavno je odlučila da povadi sve filere iz lica i bude koliko je to moguće sasvim prirodna, kao nekada. O svojoj odluci da vrati prirodan izgled i agoniji kroz koju je prolazila pričala je u "Jutru" na TV Prva, gostujući zajedno sa dr Milanom Colićem.

Dejana Simović je jedna od najuspešnijih, kao i najlepših srpskih manekenki. U svet modelinga upustila se jako mlada. Karijeru je počela u nekadašnjem TV takmičenju "Prvi srpski model", da bi potom stekla internacionalnu slavu i hodala modnim pistama rame uz rame s najvećim svetskim zvezdama.

Operativnim zahvatima se podvrgavala još kada je imala 23 godine i ispričala je da je u početku to bilo bezazleno i da su u pitanju bile male korekcije. Međutim, ispostavilo se da i nije bilo tako bezazleno...

Printscreen/TV Prva

"To je tada stvarno bilo 'in' i prosto je bilo nemoguće ne probati, kada je svima dostupno. Bavila sam se manekenstvom, oko mene su bile najlepše žene sveta. Gledaš Irinu Šajk i Andrijanu Limu i misliš da ti je potrebno 'ono nešto' da bi se istakao u tom svetu. To mi je bilo interesantno i mislila sam da će mi pomoći", ispričala je Dejana Simović u gostovanju na Televiziji Prva.

Priznala je da joj se samo jednom tokom višegodišnjih odlazaka kod estetskih hirurga desilo da ju je doktor na lep način zamolio da izađe iz ordinacije jer nije želeo da joj dorađuje bilo šta, a da su svi drugi prihvatali sve što je tražila.

Iako je povadila sve filere iz lica, od čega se oporavljala šest meseci i, kako kaže, sada joj je lice 95% prirodno, mnogi joj "zameraju" što nije potpuno prirodna, odnosno onakva kakva je bila pre zahvata.

"Ne mogu da izgledam isto kao što sam izgledala kada sam se pojavila u javnosti. Starija sam, prošlo je gotovo 15 godina, ali sam 95 odsto povratila prirodan izgled. Svaki put kad sam išla na bockanje, to je bilo vrlo malo. Na to što ja imam, što mi je priroda dala, i malo izgleda mnogo. To je, jednostavno, na mom licu uvek izgledalo više. Onda mi se svidelo kako izgledam i zatim sam to samo održavala. Problem se desio kada sam otišla na zahvat u Nemačkoj...", ispričala je Dejana Simović. Umesto hijalurona, kasnije je saznala da joj je ubrizgan biopolimer i da je to stvaralo problem s usnama.

Detaljnije o njenom iskustvu pogledajte u video-prilogu.

Izvor: Prva TV

Pogledajte i neke njene objave na Instagramu: