Lepota žene

Koraima ekskluzivno za Superženu: "Dan nakon Kasandre otišla sam pod nož"

Za razliku od mnogih slavnih zvezda, ova 51-godišnja lepotica se nije ustručavala da otkrije koje korekcije je radila.

25.09.2024.

16:09

Izvor: superžena

Autor:  Jana Vujačić Jana Vujačić

1
Koraima ekskluzivno za Superženu: "Dan nakon Kasandre otišla sam pod nož"
Superžena

Podeli:

Glumica Koraima Tores devedesetih godina je pobrala simpatije publike širom sveta i to ulogom u seriji "Kasandra". Muškarci i žene bili su tada opčinjeni njenim izgledom, a sudeći prema poslednjim fotografijama, ovu lepoticu i dan-danas krasi "i stas, i glas".

Pa, koja je tajna njenog blistavog izgleda?

Redakcija Superžene je iz prve ruke saznala sve ove informacije i u razgovoru s čuvenom Kasandrom smo otkrili i kako održava svoju zavidnu figuru.

Superžena

"Bitno je da se osećate dobro i da se čuvate. Ja se osećam dobro. Radim posao koji mi se sviđa i srećna sam zbog toga. Takođe, bitno je da vežbate, da se hranite dobro, da pijete puno vode, da čitate dosta. Bitno je da se osećate dobro u sopstvenoj koži, da ste 'okej' sami sa sobom", rekla je Kasandra uz stidljiv osmeh. Nastavila je:

Printscreen/TV Prva

"Sunčam se, to je dobro za kožu, a što se tiče kose, pa trudim se da ne koristim previše preparata za negu kose, da je ne izlažem visokoj temperaturi, primera radi, da ne koristim peglu za kosu. Jako mi je važno da mi je kosa hidrirana, da izgleda 'živo'. U suštini, vodim računa o svojoj kosi. Volim svoju kosu".

A na pitanje da li je radila estetske korekcije, Koraima Tores je, kao iz topa, odgovorila: "Da". Za razliku od mnogih slavnih zvezda, ova 51-godišnja lepotica se nije ustručavala da otkrije da je operisala uši.

"Operisala sam uši dan nakon što sam završila snimanje 'Kasandre'. To je sve što sam radila, nisam ništa više radila od kozmetičkih zahvata."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

Što se tiče jelovnika, Koraima Tores ima plan i program ishrane od kog retko kada odstupa. On je, kako kaže, zasnovan na repetetivnim jelima i pićima, a otkrila nam je koje namirnice jede.

"Najviše pijem kafu, i gledam da moj obrok sadži dosta proteina. Takođe, obožavam banane, njih dosta jedem, a moja ishrana podrazumeva i konzumaciju različitih vrsta salata i to u doba ručka. Što se tiče večere, volim da pojedem tunjevinu ili pak tostiran hleb sa šunkom", kaže ona, te dodaje da na kraju naporne nedelje časti sebe parčetom pice ili slatkišem.

Kad je došla u Srbiju, morala je da se odrekne restriktivne dijete i proba sve što naša zemlja ima da ponudi od specijaliteta.

Podsetimo, Koraima Tores je najnovije pojačanje popularne srpske serije "Igra sudbine". Ona je već snimila prve kadrove za najpopuarniju srpsku seriju, a u nastavku teksta možete da pogledate kako je to izgledalo: