Zdrav duh

Nina je u 41. godini prestala da se farba i navukla gnev: "Zapuštena, zla seda baba" VIDEO

Nina Kozić odlučila je da se u 41. godini više ne farba i zbog toga je mnogi osuđuju, a o svom iskustvu govorila je u emisiji "150 minuta".

02.04.2024.

16:02

Izvor: Prva TV

6
Nina je u 41. godini prestala da se farba i navukla gnev: "Zapuštena, zla seda baba" VIDEO
Printscreen/TV Prva

Podeli:

Nepoznati ljudi na društvenim mrežama upućuju joj negativne komentare u kojima navode da izgleda"starije", "zapušteno" i da je "seda, zla baba". Međutim, kako Nina Kozić kaže u emisiji "150 minuta" na TV Prva, ona im se zahvali na vremenu koje su izdvojili da bi ostavili komentar.

Pitali su je i da li ima neki zdravstveni problem, da li je u pitanju neka alergija, a ona, iako je voli da koristi proizvode kozmetičke industrije, jednostavno je odlučila da se više ne farba.

"Lično meni je to bilo opterećenje i rešila sam da se tog opterećenja oslobodim. Seda sam od dvadesete godine, nisu se sede pojavile od juče, ali mi je u nekom trenutku došlo u glavu da ne želim to više, da ne želim da organizujem svoj život od farbanja do farbanja i da mi to unosi stres. I ako mogu da isključim jedan stres iz života, ja ću to da uradim", objasnila je Nina Kozić.

"Ja mogu sutra da se ofarbam, treba mi 45 minuta. Ništa nije zakucano. Poenta priče je da pokažem da je mnogo važnije to što imaš u glavi, nego to što imaš na glavi. Da je sve nebitnije od kvaliteta koje imaš. Trend je oejk ako je tebi prihvatljiv", rekla je Nina Kozić.

Opširnije pogledajte u video-prilogu:

Izvor: prva


loader