Zdrav duh

Voditeljka postala senzacija na mrežama – a sve zbog fotki u bikiniju FOTO/VIDEO

Američka voditeljka Karli Vajnstajn objavila je par atraktivnih fotografija na Instagramu koje su za kratko vreme postale popularne.

04.06.2024.

15:40

Izvor: superžena/klix.ba

9
Voditeljka postala senzacija na mrežama – a sve zbog fotki u bikiniju FOTO/VIDEO
Profimedia

Podeli:

Kako se vidi, poznata voditeljka pokazala je kako zapravo izgleda žensko telo, bez aplikacija i programa za ulepšavanje koji se u poslednjih nekoliko godina plasiraju mladim ženama.

Ubrzo nakon toga njeni mnogobrojni pratioci, uglavnom žene širom sveta, počeli su da pišu komentare i pozitivne rekacije na njenom profilu.

"Objavila sam fotografiju u bikiniju i postala je popularna zbog toga kako moje telo izgleda. Toliko ljudi mi je pisalo da 'ovako izgleda pravo žensko telo' ili da 'konačno vide telo koje liči na njihovo'. Ja sam samo uživala u kupaćem kostimu, pokazujući kako lepo izgledam, nisam uopšte razmišljala o tome", napisala je na Instagramu.

Objasnila je i da nije reč samo o veličini njenog tela, već i o činjenici da je pokazala i nedostatke s kojima se brojne devojke i žene suočavaju, poput celulita i modrica.

"Ja sam poput vas – ne sviđa mi se uvek odraz u ogledalu i to je u redu. Ali želim da vas podsetim da, bez obzira na to kako izgledate spolja, to vas ne određuje kao ljudsko biće. Da, svi želimo dobro da izgledamo ovog leta, ali ako se probudite i ako se ne osećate dobro zbog svog izgleda, nije kraj sveta", dodala je.

"Niko vas neće pamtiti zbog vašeg izgleda, već uticaja koji ste imali na druge", zaključila je.