Zdrav duh

Slavnoj oskarovki rekli da sakrije stomačić, ona im odbrusila: Nisu se dobro proveli VIDEO

Glumica Kejt Vinslet je u nedavnom intervjuu za magazin "Harper's Bazaar" pričala o svojoj karijeri glumice, ali i o novom filmu.

09.08.2024.

12:28

Izvor: superžena

6
Slavnoj oskarovki rekli da sakrije stomačić, ona im odbrusila: Nisu se dobro proveli VIDEO
Profimedia/Felix Hörhager/dpa

Podeli:

Iako slovi za jednu od najboljih glumica svih vremena, slavna oskravka ne krije da se tokom karijere susretala i s negativnim komentarima javnosti, pa i s nerealnim standardima lepote Holivuda.

Profimedia

Njen poslednji filmski projekat premijerno će biti prikazan u bioskopima u septembru, a reč je o biografskoj drami pod nazivom "Lee". Kejt glumi slavnu fotografkinju i novinarku iz Drugog svetskog rata Li Miler.

Upravo je ova uloga u filmu bila povod da Kejt progovori o nerealnim standardima lepote u Holivudu. Naime, dok je snimala jednu scenu u filmu, priča ona, član ekipe joj je dao sugestiju da bi trebalo da sakrije stomačić pred kamerom.

"Postoji deo gde Li sedi na klupi u bikiniju, a jedan od članova ekipe je došao i rekao: ‘Možda bi trebalo da sediš uspravnije.’ Dakle, da ne vidiš moje salo na stomaku? Nema šanse! Namerno sam tako sela, znaš!", rekla je ona za "Harpers bazar", te dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harper's Bazaar UK (@bazaaruk)

"Ponosna sam na svoj izgled, jer je to moj život na meni, a to je važno. Ne bi mi palo na pamet da to skrivam. Mislim da ljudi mogu bolje od toga da kažu: 'Možda bi htela da učiniš nešto u vezi s tim borama'. Sve se prijatnije osećam kako godine prolaze. Mišljenja drugih sada jednostavno ispare", objasnila je.