Zdravlje žene

Mnogi bi "ubili" da izgledaju kao ona: Srećom, ne moraju – Lizi otkrila svoju tajnu FOTO

Glumica i manekenka Elizabet Harli prkosi prirodnom procesu starenja, a u nedavnom intervjuu za britanski "The Telegraph" konačno je otkrila tajnu dobrog izgleda.

29.04.2024.

13:33

Izvor: superžena

11
Mnogi bi "ubili" da izgledaju kao ona: Srećom, ne moraju –  Lizi otkrila svoju tajnu FOTO
Featureflash Photo Agency/Shutterstock

Podeli:

Kako kaže, njena dnevna rutina ne uključuje restriktivne dijete, specifične namirnice, kao ni iscrpljujuće treninge snage kako bi održala dobru formu.

"Moji ukusi su veoma jednostavni - ne pijem te čudne zelene sokove ili nešto slično tome", kaže glumica koja je duboko zakoračila u šestu deceniju.

Dok je bila mlađa, priča, vodila je računa koje namirnice unosi u svoje telo - do detalja bi čitala kalorijske vrednosti pojedinačnih sastojaka unutar jednog pakovanja sa hranom.

Ali sada je potpuno drugačija priča. Odlučila je da odbaci te metode iz prošlosti i fokusira se na "glas" sopstvenog tela. Konzumira piletinu i sveže voće, a veliki je fan povrća i pirea.

Što se tiče fitnes rutine, 58-godišnja lepotica nije veliki fan teretane i iscrpljujućih treninga.

"Ne idem u teretanu, ali sam veoma aktivna...Nisam osoba koja bi sedela u kući. Zapravo, mi imamo pravilo da se TV ne uključuje do 18.00 sati, tako da niko od nas ne sedi i čeka da upalimo TV".

Iako vrlo malo vodi računa o fizičkoj aktivnosti i ishrani, glumica ističe da, i te kako, pazi na svoju bjuti rutinu i negu kože

"Radim za kozmetičku kompaniju, radim za modne kompanije, pojavljujem se na filmskom platnu. Tako da je moj posao da se potrudim, naravno da vodim računa o svojoj koži. To mi donosi hranu", zaključila je.