Zdravlje žene

Smršala 20 kg, pa skupila hrabrosti i uradila "ludu" stvar: "Je l' boli?" VIDEO

Nina Badrić je ostvarila svoju veliku želju, nešto veoma važno za zdravlje.

06.09.2024.

10:05

Izvor: superžena

7
Smršala 20 kg, pa skupila hrabrosti i uradila "ludu" stvar: "Je l' boli?" VIDEO
M. M./ATAImages

Podeli:

Popularna pevačica Nina Badrić svojim prirodnim izgledom redovno izaziva oduševljenje i mnogi joj dodeljuju titulu jedne od najlepših žena u regionu, s razlogom, a sada je pokazala i koliko je hrabra.

Osim što je liniju dovela do savršenstva, promenila imidž i okrenula se zdravim životnim navikama, ono što je već duže vreme bilo na njenom spisku je ledena kupka.

Uranjanje u led izaziva oslobađanje adrenalina, serotonina, kortizola i dopamina, a Nina je bila odlučna i uspela da prevaziđe ovaj izazov. Pažnju je privukla i savršenim, a jednostavnim jednodelnim kupaćim kostimom; u pitanju je asimetrični gornji deo s naramenicom na jedno rame i tračicom za vezivanje s desne strane gaćica. Ovaj model laska figuri, pa i pevačici odlično pristaje, a osim komplimenata za izgled dobila je brojne čestitke i za hrabrost.

Antonio Ahel/ATAImages

"Na mojoj listi dugo vremena je bila hladna kada. Već duže vreme govorim samoj sebi 'evo, sad ću' i nikako da se odvažim i krenem", napisala je na Instagramu, pa pokazala kako je izgledalo njeno prvo ledeno kupanje.

"Zaključak: 1. Dobro pazite šta želite. 2. Žao mi je što puno ranije nisam uvela hladnu kadu u svoju svakodnevicu, jer osećaj posle je fenomenalan i nemerljiv ni sa čim! Ovo je višestruki benefit za zdravlje, treba malo izaći iz svoje sigurne zone i ući u ledenu kadu, ali kako kaze Wim Hof - diši, samo diši... Hvala mom psu Totu bez kojeg sve ovo ne bi bilo moguće", poručila je pevačica koja je ovo iskustvo doživela na Hvaru, gde svake godine provodi leto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)