Aktuelno

Nina Badrić u neodoljivoj kombinaciji: Ove sandale će narednih meseci biti pravi hit FOTO

Popularna pevačica izgleda bolje nego ikad pre.

09.04.2024.

16:30

Izvor: superžena

7
Nina Badrić u neodoljivoj kombinaciji: Ove sandale će narednih meseci biti pravi hit FOTO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Umesto proleća koje smo jedva čekali, stiglo nam je leto i ovih dana se to na ulicama gradova i te kako primeti po odevnim kombinacijama koje smo morali izvaditi iz ormara i pre nego što smo očekivali.

Tako je i Nina Badrić, koja je svoju liniju doterala do savršenstva i promenila frizuru, za šetnju Zagrebom izabrala neodoljivu kombinaciju za visoku temperaturu i oduševila modnim izdanjem, pa su joj pratioci uputili najveće komplimente.

Popularna pevačica važi za damu sa stilom i njeni modni odabiri su uvek istančani, a za ovu ležernu priliku zablistala je u modelu haljine Alghero, brenda Marella.

Nije samo raskošna haljina privukla pažnju Nininih pratilaca, već i Chanel sanale koje je već nosila u raznim prilikama i koje će ove sezone biti među najpopularnijim modelima. Radi se o elegantnom modelu s niskom štiklom ili ravnim đonom, otvorenih peta i zatvorenih prstiju.  

Ceo stajling Nina je zaokružila Givenchy torbom prepoznatljivog modela Pandora Box, koja je i pre desetak godina bila veliki hit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)