Zdravlje žene

Megan Foks prvi put o plastičnim operacijama: "Hoću izgled striptizete iz 90-ih" FOTO

Megan Foks je u nedavnom razgovoru za podkast "Call Her Daddy" konačno progovorila o nizu estetskih zahvata koje je radila na svom telu.

21.03.2024.

8:48

Izvor: superžena

17
Megan Foks prvi put o plastičnim operacijama: "Hoću izgled striptizete iz 90-ih" FOTO
Profimedia

Podeli:

Manija oko plastične hirurgije za glumicu je počela u 21. ili 22. godini. Prvo je ugradila silikonske implante, a onda je "mic po mic" počela da radi i druge korekcije tela. To je uključivalo operaciju nosa, botoks, filere i još jedno povećanje grudi.

Poslednja operacija grudi koštala ju je 30.000 dolara, a Megan je iskreno prznala da bi volela da ima još veće. Međutim, majka priroda joj ne dozvoljva, jer, kako kaže, operacija nije moguća zbog njene vitke linije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

"Moje grudi su lažne od moje 21. ili 22. godine. Uradila sam ih na konzervativan način, jer su tada svi radili taj zahvat, i onda ste morali da radite povećanje koje nije moglo da se vidi. Ja sam uvek bila ona devojčica koja se gledala u ogledalo i pitala se: 'Gde su moje grudi?' Uvek sam želela velike grudi i nisam bila zadovoljna prvim silikonima. Uradila sam nove kada sam završila sa dojenjem svoje dece, jer ne znam gde su stari nestali, ali su nestali. Onda sam nedavno morala da ponovo idem na operaciju grudi, jer nemam dovoljno telesne masti da prikrije implantate, pa ste mogli da vidite njihovo talasanje", ispričala je glumica, te dodala da ne podnosi anesteziju.

"Kada sam već morala da se operišem, rekla sam: 'Vidi, ako ćete da me uspavate, i ako ću biti već bolesna dva meseca od opšte anestezije... Bolje bi bilo da se probudim sa najvećim grudima koje mogu da stanu u moje telo. I doktor je rekao da je to i uradio. A čak nisu ni tako velike, samo tako izgledaju, jer je moje telo tako sitno. Ali da su mogle da budu veće, naterala bih lekare da mi stave veće. Ne volim operacije i zbog činjenice da sam morala da se podvrgnem tom naterala me je da mislim da treba da dobijem nagradu za patnju kroz koju prolazim. Ne želim da se budim sa B korpama na telu, nema proklete svrhe u tome. Želela sam gigantske grudi, nije me briga šta je u trendu, daj mi izgled striptizete iz 1990. godine", bila je žustra i slikovita Foksova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Foksvoa je, takođe, priznala da bi u jendom trenutku rado uradila operaciju uvećanja pozadine.
"Hoću takvu zadnjicu da se ljudi okreću za mnom, šapuću, smeju i pričaju nešto poput: 'Šta? Šta gledamo?' Kao da sam cirkuska nakaza. Ako bih već prošla kroz taj proce, želim tako nešto. Neću da čujem izjave kao što su: 'Oh, misliš li da je stvarno samo išla u teretanu?' Moja zadnjica mora da zaustavlja ljude na putu", rekla je Megan.

A šta nije radila od estetskih zahvata?

"Nikada nisam radila nikakvo zatezanje lica, nikakvu operaciju mačkastih očiju, iako bih to volela! Nisam radila ni običan lifting obrva, nikada nisam radila niti za zatezanje lica. To nije zbog nekog mog moralnog stava, nego zato što ne verujem da daju rezultat, a i zato što se bojim da će biti problem onda kad ami zaista bude trebao pravi fejslifting. Nikada nisam uklanjala masne jastučiće iz obraza i nikada neću. Ja sam veoma mršava osoba koja nema dovoljno telesne masti ni na licu, tako da ću uvek samo stavljati masnoću, nikada je neću vaditi. Nisam imala ni liposukciji ili konturisanje tela ili bilo šta slično", nabrojala je holivudska zvezda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)