Iz muškog ugla

Žene zavode muškarce pomoću teorije "crvenih noktiju": Bizaran razlog zašto ovo "pali"

Influenserka Navja Pasi šokirala je korisnike društvenih mreža kada je "utvrdila" da muškarce privlače crveni nokti, jer su ih njihove majke i bake nosile kad su bile mlađe.

07.04.2024.

10:33

Izvor: superžena

6
Žene zavode muškarce pomoću teorije "crvenih noktiju":  Bizaran razlog zašto ovo "pali"
Augustino/Shutterstock

Podeli:

"Muškarce u osnovi privlače crveni nokti, a razlog za to je što su videli svoje mame, učiteljice i sve žene u svom životu sa crvenim noktima ili crvenim ružem. Uvek sammislila da je crvena bakina boja, ali izgleda da ipak nije", objasnila je ona na svom TikTok nalogu.

Teorija zaista deluje

Čini se da "čudna" teorija zaista deluje, jer je bezbroj puta dobila komplimente od muškaraca.

@navyapassi Replying to @Unknown_123 red nail theory explained 💅🏻 @GirlBossTown #rednailtheory #rednails ♬ original sound - Navya Passi

"Ja mislim da izgledaju zgodno i osećam se super moćno kada ih imam. Prelazim na crvene nokte", rekla je Navja.

Pratiteljke su joj u komentarima poručile da će i one iskušati metodu "crvenih noktiju", a javile su se i neke koje su je već isprobale.

"To je tako istinito! Dečko s kojim sam bila na dejtu rekao mi je da misli da su crveni nokti privlačni. Od muškaraca dobijam komplimente samo kada su crveni", napisala je jedna od njih.

"Definitivno postoji nešto u crvenoj boli noktiju što deluje moćno! Dečko mi uvek daje komplimente kad nosim crveni lak!", dodala je druga.