Iz muškog ugla

"Profesionalna" ljubavnica otkriva kako da sprečite muškarca da vas vara

"Profesionalna" ljubavnica Ejmi Kaps (33) iz Severne Karoline, koja izlazi isključivo s oženjenim muškarcima, deli savete o tome kako sprečiti partnera da vara.

22.04.2024.

12:56

Izvor: 24sedam.rs/K. B

12
"Profesionalna" ljubavnica otkriva kako da sprečite muškarca da vas vara
Svitlana Sokolova/Shutterstock

Podeli:

Prema njenom mišljenju, ključno je ispuniti seksualne fantazije partnera i održavati uzbuđenje u vezi. Ejmi ističe važnost otvorene komunikacije, eksperimentisanja u spavaćoj sobi i povremenog izlaska iz zone udobnosti.

Ona preporučuje zajedničko gledanje pornografskih sadržaja, igru uloga i otvorenost za promene, uključujući i estetsku hirurgiju. Takođe, naglašava važnost samopouzdanja i seksualne privlačnosti u javnosti. Ističe da je važno razumeti i ispuniti partnerove fantazije kako bi se održala zdrava i srećna veza.

Uprkos svom poslu, Ejmi priznaje da je u prošlosti bila prevarena. Međutim, naglašava da je nakon toga postala samouverena i spremna na avanture. Smatra da je recept za srećan brak – kombinacija samopouzdanja, komunikacije i malo začinjenosti u spavaćoj sobi.

Jedan od glavnih razloga za mušku neveru jeste, priča ona, nedostatak seksualnog zadovoljstva u vezi. Naglašava da je važno partneru pružiti zadovoljstvo u spavaćoj sobi kako bi se održala vernost u vezi.