Veze i odnosi

Zgodan i 16 godina mlađi: Šakira ima novog dečka, Pike je prošlost FOTO

Nakon višenedeljnih nagađanja da je slavna Kolumbijka u vezi sa glumcem, strani mediji tvrde da je sada i zvanično - on je Šakirin novi emotivni partner.

04.04.2024.

9:02

Izvor: superžena

8
Zgodan i 16 godina mlađi: Šakira ima novog dečka, Pike je prošlost FOTO
Profimedia

Podeli:

Šakira (47) i neodoljivi britanski glumac Lusijen Laviskaunt upoznali su se u februaru na snimanju pevačicinog spota za pesmu "Punteria" u kojem su imali "vruće" scne, a upravo tada su se i zbližili, navode mediji.

Pevačicin novi partner ima 31 godinu, odnosno 16 godina je mlađi od nje, a vest o romansi potvrdili su insajderi, iako se Šakira na ovu temu nije oglašavala. Prijatelji slavne zvezde su sumnjičavi zbog glumčevog ranijeg ljubavnog iskustva i zabrinuti su da će joj slomiti srce.

"Šakira jako želi da se zaljubi, ali njeni prijatelji su zabrinuti, jer se Lusijen polako penjao na lestvici slavnih dok je izlazio sa ženama koje su čak manje poznate od nje. Žene s kojima je ranije bio veoma su različite. Sad se viđa sa Šakirom, a ona želi ljubav. Prijatelji se plaše da on samo želi da ljudi čuju za njega, a ona će mu to i pružiti. Viđaju se, ali još nisu u ozbiljnom odnosu. Izlazi s nekim za koga strahuju da je igrač i da će je izigrati", izjavio je izvor blizak pevačici za "Daily Mail".

Zgodni Lusijen je damama poznat po seriji "Emily In Paris" čija nova sezona se željno iščekuje, a njegove bivše devojke su Keri Katona iz grupe "Atomic Kitten" i Džesi Nelson iz benda "Little Mix".

Profimedia