Veze i odnosi

Naša glumica se razvela u tajnosti i ima novu ljubav: Evo ko joj je vratio osmeh na lice

Posle šest godina zajedničkog života, srpska glumica i ugledni doktor stavili su tačku na brak.

11.04.2024.

9:53

Izvor: Alo.rs

0
Naša glumica se razvela u tajnosti i ima novu ljubav: Evo ko joj je vratio osmeh na lice
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Razvodi uveliko tresu domaću javnu scenu poslednjih meseci, a na spisku onih koji su okončali svoju ljubav nalazi se i glumica Vjera Mujović.

Ona i njen suprug su stavili tačku na brak nakon šest godina i to su učinili u strogoj tajnosti pre dve godine, a Vjera je već pronašla novu ljubav.

"Zapravo, s obzirom na to da se ona pre više od dve godine u tajnosti razvela od uglednog doktora interne medicine iz Minhena, Stefana Prajsa, naša priznata dramska umetnica, inače članica Narodnog pozorišta 'povukla je nogu'. Iako nikad nije otkrila zbog čega im je pukao šestogodišnji brak, uveren sam da je daljina učinila svoje", naveo je prijatelj glumice.

Milan Maricic/ATAImages
 

"Njih dvoje su u maju 2021. proslavili šestu godišnjicu braka, tada sam ih poslednji put video zajedno srećne i nasmejane. Rekla mi je da su se sporazumno razišli i da su ostali u prijateljskim odnosima. Da je tako, videlo se i po tome da joj je upravo bivši suprug bio najveća podrška u najtežem periodu, kada je 2022. godine za šest meseci ostala bez oba roditelja. Pritom, i majka Ljiljana i otac Trifun su bili vrlo cenjeni lekari u Crnoj Gori", dodao je i otkrio da je Vjera nakon razvoda upoznala muškarca koji joj je vratio osmeh na lice.

"Reč je o reditelju Milošu Pavloviću. I on iza sebe ima brak, bio je oženjen takođe glumicom, i iz tog braka ima dve ćerke. Vjeru i njega je spojio posao, on je, između ostalog, režirao predstavu 'Pupin - poslednji san', u kojoj ona igra tumači lik naučnikove majke, mudre i požrtvovane Olimpijade - Pijade. Vjera je napisala i tekst za komad, to je bio njen autorski projekat", naveo je izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vjera Mujovic (@vjerarte)