Veze i odnosi

Najveći frajer Holivuda uspeh duguje 33 godine mlađoj supruzi: "Najveći sam srećnik" FOTO

Glumac Ričard Gir (74) nedavno je prisustvovao gala večeri "Magic of Motown" u Njujorku, a ovo je glumčevo retko pojavljivanje u javnosti.

13.04.2024.

18:54

Izvor: superžena

33
Najveći frajer Holivuda uspeh duguje 33 godine mlađoj supruzi: "Najveći sam srećnik" FOTO
Profimedia

Podeli:

Nekad najveći holivudski zavodnik prošetao je crvenim tepihom u klasičnom sakou, a njegov najveći ukras te veči bila je 33 godine mlađa supruga Alehandra Silva (41).

Lepa Silva je za ovu priliku nosila korset-haljinu u crnoj boji, model s poluprovidnim delovima i efektnim slojevima od tila.

Par je tokom cele večeri blistao na događaju, a gosti nisu mogli da odvoje poglede od zaljubljenih golupčića, ali i njihove harizmatične pojave.

Profimedia/ M10s/Thenews2/Zumapress

Podsetimo, Ričard Gir i Alehandra su u braku od 2018. godine, a zajedno su još od 2014, pa tako ove godine slave 10-godišnjicu ljubavi.

"Ja sam najsrećniji čovek u univerzumu – a kako da ne budem?", rekao je on jednom prilikom.

"Oženjen sam prelepom ženom koja je pametna, osetljiva, posvećena pomaganju ljudima, koja je zabavna, strpljiva, koja ume da oprosti, koja je odlična kuvarica – i koja pravi najbolje salate na svetu".

Što se tiče razlike u godinama, oni nikada nisu obraćali pažnju na ovu prepreku. Gir je jednom prilikom istakao da je od početka bilo jasno da su oni rođeni jedno za drugo, iako je 33 godine stariji od svoje supruge.

Profimedia/SOPA Images/SIPA/2404110936