Veze i odnosi

Milijarder oženio manekenku i pukao brdo para na goste – a među njima Tamara Kalinić FOTO

Osnivač lanca brze mode "Pretty Little Thing" - milijarder Umar Kamani i manekenka Nada Kamani nedavno su izgovorili sudbonosno "da".

05.05.2024.

14:50

Izvor: superžena/Jutarnji list

7
Milijarder oženio manekenku i pukao brdo para na goste – a među njima Tamara Kalinić FOTO
Profimedia

Podeli:

Proslava je trajala ćetiri dan, a milijarder je za ovaj događaj morao da izdvojio skromnih 20 miliona funti.

Izvršni direktor popularne modne kuće (36) i njegova draga (31) održali su dve ceremonije venčanja - u južnoj Francuskoj, nakon bajkovite prosidbe  u avgustu 2021. godine, a potom u hotelu "Grand Allee" u Kvebeku i to pre četiri dana.

Venčanju su prisustvovale brojne poznate zvezde, kao što su: model Naomi Kembel, glumica Tesa Tomson, komičar Rasel Piters, ali i srpska influenserka Tamara Kalinić. Gosti su imali priliku da uživaju u nastupima poznate pevačice Maraje Keri i slavnog italijanskog tenora Andrea Bočelija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Posle proslave u petak, Umar i Nada su ponovo slavili u subotu na tradicionalnoj indijskoj ceremoniji, a zabava u belom nastavljena je do danas.

U ekskluzivnom intervjuu za "Vogue Arabia", mladenci su otkrili da im je taj prvi susret pred oltarom u petak bio jedan od najznačajnijih trenutaka tokom celog vikenda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lambilydream (@lambilydream)

"To je nešto o čemu svaka devojčica sanja, ali kada se to desi u ovakvom okruženju i luksuzi, uz čoveka mojih snova, onda je to bajka", kaže Nada.

A šta kaže ponosni suprug?

"Što da kažem? Ostao sam bez reči kad sam video Nadu u toj venčanici. To mi je bio najemotivniji trenutak", dodao je Umar.