Veze i odnosi

Prošlo je 27 godina: "Ne znam kako smo Viktorija i ja uspeli da ostanemo zajedno"

Viktorija i Dejvid Bekam su jedan od najpoznatijih parova u svetu, a u julu će proslaviti 25. godišnjicu braka.

14.05.2024.

13:22

Izvor: superžena

7
Prošlo je 27 godina: "Ne znam kako smo Viktorija i ja uspeli da ostanemo zajedno"
Profimedia

Podeli:

Proslavljeni fudbaler Dejvid Bekam i njegova supruga, nekadašnja članica grupe "Spice Girls", a danas slavna modna dizajnerka, Viktorija Bekam, zajedno su već 27 godina.

Veliku godišnjicu, odnosno srebrnu svadbu, proslaviće u julu i uveliko se pripremaju za glamurozno slavlje, a nakon odgledanog dokumentarca o svom životu, Dejvid je priznao da je bio veoma emotivan, te je otvorio dušu o odnosu sa Viktorijom.

"Uprkos usponima i padovima, zahvalan sam što smo i dalje srećni. Napokon smo pogledali dokumentarac i zapitali se kako smo prošli kroz sve ovo 27 godina. Ali uspeli smo. Imamo divnu porodicu, divan posao i srećni smo", rekao je.

"Normalno je imati uspone i padove kad si s nekim toliko godina, i svi znaju da je to tako. Ali, na kraju dana, bili smo srećni, jer smo u tim trenucima imali jedno drugo za podršku", poručio je.

Profimedia

Viktorija i Dejvid Bekam upoznali su se kada su imali 21 i 22 godine, a dve godine kasnije su se venčali i dobili prvo dete, sina Bruklina.

"Ona je bila 'spajsica', a ja sam igrao za Mančester Junajted. Čak i kad nam je bilo teško, imali smo jednu drugo kao oslonac", izjavio je bivši fudbaler, koji je priznao da je jedino želeo da bude mlad tata kako bi i deca zajedno s njim proživljavala njegovu veoma uspešnu karijeru. Želja mu se ostvarila - sva tri njegova dečaka, Bruklin, Romeo i Kruz, bili su uz njega dok je igrao za najveće klubove.

Pored sinova, imaju i ćerku Harper, mezimicu, za koju je Dejvid ispričao i jedan detal: "Povremeno me zapitkuje o mom Cockney slengu, naučim je tu i tamo koju reč. Viktorija bi me ubila da je naučim sve reči!".

Profimedia/Robert Bell/INSTARimages