Veze i odnosi

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin za dlaku spasili brak

Jelisaveta i Miloš Teodosić uspeli su da prevaziđu bračne probleme, pa uveliko planiraju zajedničko letovanje sa decom.

01.06.2024.

14:52

Izvor: Kurir.rs

14
Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin za dlaku spasili brak
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Jelisaveta i Miloš posećuju bračnog savetnika, koji im na pravi način pomaže da prevaziđu probleme i nesuglasice koje su imali, a koje su kao bomba odjeknule u javnosti.

Mada su javnost preplavile informacije o njihovom razvodu, od toga, po svemu sudeći, nema ništa, jer njih dvoje žele da očuvaju zajednicu.

"Može da se kaže da je buran period iza njih. Rade na tome da povrate mir i da zaborave skandal i tenziju kroz koju su prošli. U tome im pomaže i stručnjak. Angažovali su bračnog savetnika koji tačno zna kako da reši problem. To savetovanje im pomaže da reše uzroke svojih nesuglasica koje im ugrožavaju zajednicu. Naravno da tokom braka dolazi do sukoba i razmirica, ali dobar stručnjak im može pomoći da nauče da iz teške situacije izvuku i iskoriste najbolje stvari, čime će graditi srećniji brak. To su ih posavetovali bliski prijatelji i oni su poslušali. Sada je sve u najboljem redu i nema razloga da ne bude tako ubuduće", tvrdi izvor za Kurir.

Prema njegovim rečima, par je isplanirao i letnji odmor.

"Oboje vole da putuju, pa su jul i avgust rezervisani za odmor. Najpre bi trebalo da otputuju u Italiju, a potom s prijateljima u Crnu Goru. I prošle godine su bili na primorju i odlično su se proveli. Njihovi mališani uživaju s mamom i tatom, tako da su aranžman i boravak prilagodili potrebama dece. O nesuglasicama koje su se dogodile gotovo da i ne govore, već su koncentrisani na poslovne obaveze, ali i na predstojeći odmor", navodi sagovornik.