Veze i odnosi

Tom Brejdi poludeo za 14 godina mlađom Brazilkom: Liči na bivšu, samo je mnogo lepša FOTO

Magazin "Terra Entretê" navodi da je Tom Brejdi u vezi sa brazilskom preduzetnicom Izabelom Setani.

22.06.2024.

9:14

Izvor: superžena

18
Tom Brejdi poludeo za 14 godina mlađom Brazilkom: Liči na bivšu, samo je mnogo lepša FOTO
Profimedia

Podeli:

Kako prenosi gorenavedeni medij, zvezda američkog fudbala i lepa Brazilka upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, pre nekoliko meseci, te se njihov odnos "još uvek razvija".

Potencijalni par, prema pisanjima magazina "Page six" još uvek nije fotografisan u javnosti, a dokaz ovih navoda brazilskog magazina se još uvek čeka.

Takođe, trebalo bi napomenuti da strani mediji Izabelu Setani porede sa Žizel Bundšen, legendarnom manekenkom devedesetih i Brejdijevom bivšom suprugom, jer svojim izgledom dosta podseća na nju.

Sada se postavlja pitanje - ko je Izabela Setani?

Kako piše "Terra Entretê", Setani je naslednica kompanije JJ Alimentos, distributera hortikulturnih proizvoda. Njen otac je direktor kompanije koja je osnovana 1985. Izabela sarađuje sa lancem restorana Alife Nino. Zaljubljena je i u surfovanje, a bila je u vezi sa Gabrijelom Medinom, profesionalnim surferom koji je osvajao titule, navodi "Page six".

Podsetimo, Tom Brejdi i Žizel Bundšen razveli su se 2022. godine i to nakon 13 godina braka. Žizel i Tom nisu uspeli da prevaziđu nesuglasice, te je jedino rešenje bio razvod braka.

"Mislim da sada nema povratka. Oboje su angažovali advokate i sada razmatraju sve opcije", reka oej tada izvor za "Page six".

A šta je bio glavni razlog ovakve odluke, detaljnije pročitajte ovde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)