Veze i odnosi

10 godina ljubavi u jednom snimku: Jelena i Novak Đoković slave jubilej VIDEO

Novak i Jelena Đoković danas slave desetu godišnjicu braka.

10.07.2024.

9:53

Izvor: superžena

2
10 godina ljubavi u jednom snimku: Jelena i Novak Đoković slave jubilej VIDEO
Profimedia

Podeli:

Novak Đoković i njegova supruga Jelena Đoković danas, 10. jula, imaju poseban razlog za slavlje. Venčali su se pre tačno deset godina, a najbolji teniser sveta je ovom prilikom na emotivan način obelodanio veliku vest i čestitao svojoj lepšoj polovini ovaj jubilej.

Jelena i Novak, danas jedan od najpoznatijih, najpopularnijih i najskladnijih parova, venčali su se 10. jula 2014. godine na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, nakon dugogodišnje veze. U oktobru su dobili sina Stefana, a 2017. na svet je stigla i njihova princeza Tara.

"10 godina radosti, 10 godina snova, 10 godina kao roditelji, 10 godina kao jedno, 10 godina plesa, 10 godina zabave... 10 godina letenja, 10 godina na moru, 10 godina tebe – mog najboljeg dela. 10 godina tenisa, 10 godina loptica, 10 godina trijumfa, 10 godina padova..."

"10 godina kao tim, 10 godina zajedno, 10 godina, Jelena, volim te zauvek", između ostalog je napisao Novak Đoković u opisu romantičnog video-snimka u koji su stali neki od najlepših trenutaka njihovog zajedničkog života i velike ljubavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Novak i Jelena zajedno su još od srednjoškolskih dana, a njihovu ljubavnu priču mnogi smatraju jednom od najlepših na svetu. Upoznali se 2005. godine preko zajedničkih prijatelja, dok Nole još nije bio planetarno popularan, a priznao je jednom prilikom da je bio do ušiju zaljubljen u Jelenu.

Prvi put ju je predstavio javnosti na turniru u Amersfortu u julu 2006. godine.