Veze i odnosi

Šenon Doerti je iza sebe imala tri braka i jednu želju: "Ništa više ne bih želela od toga"

Glumica Šenon Doerti, poznata po ulogama u popularnoj seriji "Beverli Hils, 90210" i seriji "Charmed", preminula je nakon teške borbe sa rakom dojke. Imala je 53 godine.

14.07.2024.

15:28

Izvor: superžena

9
Šenon Doerti je iza sebe imala tri braka i jednu želju: "Ništa više ne bih želela od toga"
Profimedia

Podeli:

Doerti je postala poznata 1990. godine kao neustrašiva Branda Volš u seriji "Beverli Hils, 90210" na TV Foks. Doerti je igrala u 111 epizoda pre nego što je napustila seriju na kraju četvrte sezone, usled izveštaja o sukobima sa drugim članovima ekipe. Ubrzo nakon toga pronašla je svoje mesto u seriji "Charmed", ali je na kraju treće sezone morala da nupusti seriju.

Zbog loših međuljudskih odnosa sa kolegama glumcima dobila je epitet "loše devojke", a to se očigledno, prenelo i na njen buran ljubavni život.

Njen prvi brak sa glumcem Ešlijem Hamiltonom desio se 1993. godine, ali razvod potpisuju već u aprilu mesecu 1994.

Kasnije je i vezu sa Rikom Salomonom krunisala brakom 2002. godine, ali takođe na samo par meseci. Slavna glumica je godine 2011. ponovo stala na ludi kamen i to sa fotografom Kurtom Isvarijenkom da bi se i od njega razvela 2023. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma (@emma2212s)

Šenon Doerti je prošle godine dala ekskluzivni intervjuu za magazin "People" u kom je iskreno govorila o svom emotivnom životu.

Tada je istakla da neće doveka biti sama.

"Ne verujem da da ću doveka biti sama. Moram da volim sebe i moram da se pomirim sa prošlošću, kako bih mogla dalje da krenem. Sada sam sasvi msigurna da mogu da krenem dalje - nadam se uskoro", rekla je glumica tada.

U istom intervjuu se osvrnula i na ideju majčinstva.

"Ništa više ne bih želela od toga nego da postanem mama", kaže ona, te nastavlja: "Uvek sam to želela..."