Veze i odnosi

Tamara Dragičević otkrila kako je spasla brak od propasti

Glumački par Tamara Dragičević i Petar Benčina važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Ipak, ni kod njih nisu uvek cvetale ruže, a sada je glumica otkrila kako je spasla brak.

13.03.2024.

12:37

Izvor: TV emisija Balkanskom ulicom

21
Tamara Dragičević otkrila kako je spasla brak od propasti
Amir Hamzagic/ATAImages

Podeli:

"Mislim da žene, koliko god pričale sa drugaricama, mamama i sestrama koje su dobile decu pre njih, ne mogu da zamisle neravnopravnost između partnera u ustajanju noću. Tada se kod nas žena javi potreba za zvocanjem", ispričala je Tamara u emisiji "Balkanskom ulicom".

"Ti bi da ćutiš, da ne prebacuješ, ali gledaš tu nejednakost i malo si ljut zbog toga, malo ti je žao sebe. Jedna moja drugarica svojevremeno je rekla: 'Ja ne znam kako mi sve njih ne ostavimo, kako pređemo preko svega'".

Međutim, Tamara je uspela da se izbori sa problemima u braku.

"Baš zbog tih stvari posle dva meseca vratila sam se da igram predstave. Mogla sam, a želela sam sve samo kako bih ponovo bila ispunjena i zadovoljna. Da se ne bih osetila kao žrtva. Jao, sve je na meni, jadna ja… Ni za koga to ne bi bilo dobro, ne bih bila dobra ni deci, ni Petru, i tu onda nastupaju krize", rekla je Tamara, pa nastavila:

"Ispunjavalo me je da izađem iz kuće, a znala sam da idem da igram predstavu. To je nešto što moram, nisam otišla da pijem piće. U suprotnom bi postojao osećaj krivice".