Veze i odnosi

Kao bebi su mu amputirali noge, ali postao je jači; U suzama bodrio suprugu do zlata VIDEO

Amerikanka Tara Dejvis-Vudhol je osvojila olimpijsko zlato u skoku udalj, a njena ljubavna priča topi i najtvrđa srca.

10.08.2024.

15:42

Izvor: superžena

2
Kao bebi su mu amputirali noge, ali postao je jači; U suzama bodrio suprugu do zlata VIDEO
Profimedia

Podeli:

Svetska šampionka do pobede došla je skokom od 7,10 metara, a suprug, koji je američki paraolimpijac Hanter Vudhol, ju je sve vreme bodrio sa tribina i grcao u suzama dok je ona išla ka pobedi.

Video-snimci njegovog navijanja preplavili su društvene mreže, a kako se vidi, Hanter je u jednom trenutku i zaplakao od sreće kada je njegova supruga osvojila zlato.

@emmanuelacho Try not to get emotional 🥹🥹 American Long Jumper, Tara Davis-Woodhall and Hunter Woodhall (Paralympic athlete) have been together since high school. She just became the Olympic Champion in the long jump. He competes in the Paralympic Games in a few weeks, but made sure to be front row supporting his wife. Partners, this is how you do it. #olympics #lovestory #highschoolsweethearts ♬ Stargazing (Slowed + Reverb) - Marcelo De Carvalho

"Ljubavi, ti si olimpijski šampion. O moj Bože, uspela si! ", vikao je on. Ubrzo nakon toga Tara je svom dragom skočila u zagrljaj i tako su proslavili veliki uspeh.

Profimedia/Mustafa Yalcin / Anadolu/ABACAPRESS.COM

Ljubavna priča kao iz filma

Tara i Hanter su se prvi put sreli 2017. godine u Ajdahu na jednom atletskom događaju. Tada su krenule prve varnice, a onda je usledila i veza. Iako je to u početku bila veza na daljinu, njih dvoje nikad nisu odustajali.

"Unosimo dosta različitosti u našu vezu i želimo da budemo transparentni u vezi sa tim. Ona je tamnoputa, ja imam invaliditet. Hoću da ljudi znaju da je u redu ko god da ste i u kakvoj god da ste situaciji. Sve to vas čini jedinstvenim. Budite ponosni na sebe i jurite svoje snove. Mi smo živi dokaz da ako uložite sve što imate i radite, lude stvari mogu da se dogode", rekao je Vudhol.

Profimedia

Zbog bolesti koju je imao kao dete, Hanterovi roditelju su bili primorani da donesu drastičnu odluku, te su mu sa 11 meseci odsečene obe noge.

Ipak, to ga nije sprečilo da napreduje u životu. On je prvi sportista koji je dobio elitnu koledž stipendiju u SAD, a na Paraolimpijskim igrama osvojio je dve medalje.