Veze i odnosi

Žene, evo kako da "smuvate" frajera: Da li ste čule za "Piterovu metodu?" VIDEO

Imate li problema sa prilaskom muškarcima? Oduševiće vas Peterova metoda koja u velikoj meri olakšava probijanje leda.

26.08.2024.

14:20

Izvor: net.hr

11
Žene, evo kako da "smuvate" frajera: Da li ste čule za "Piterovu metodu?" VIDEO
Lysenko Andrii/Shutterstock

Podeli:

Svaka žena se bar jednom našla u toj situaciji. Primetila je nekog muškarca i ne zna kako da mu priđe, pa odluči da to ipak nije za nju ili mu priđe i potpuno se izgubi. Ovu metodu osmislio je jedan tiktoker, a cilj mu je bio da olakša devojkama razgovor sa nepoznatim muškarcima.

Jedna tiktokerka je detaljno objasnila kako koristiti ovu metodu korak po korak:

Prvi korak: Uočite nekog sa kim želite da razgovarate i ostvarite kontakt očima.
Drugi korak: Pogledajte ga i recite: "Piter?" Njegov odgovor će verovatno biti: "Ne".
Treći korak: Ako se ne zove Piter, recite: "O, bože, izvini, mnogo ličiš na rođaka mog prijatelja".

Ako je zainteresovan za razgovor s vama, odgovoriće: "Zaista? Ko je rođak tvog prijatelja?", a vi ćete tako lakše nastaviti razgovor.

Nije tako lako kao što izgleda

Na kraju je priznala da nije isprobala Piterovu metodu, za koju su mnogi u komentarima tvrdili da im je pomogla, najviše zbog toga što je muči socijalna anksioznost. Sa druge strane, Mia Šering je za Elite Day opisala svoje iskustvo s ovom metodom.

Kako kaže Mia, dok je isprobavala ovu metodu, uočila je nekoliko stvari:

"Prvo, male su šanse da će vas neko pitati: 'Ko je rođak tvog prijatelja?' Drugo, ako osoba misli da tražite Pitera, možda neće shvatiti da vam se dopada".

Zbog toga je Mia malo prilagodila metodu.

"U mojoj novoj i poboljšanoj verziji, prvi i drugi korak ostaju isti. Uspostavite kontakt očima sa muškarcem koji vam se sviđa i pitajte ga da li se zove pIter. Zatim, umesto da kažete da liči na rođaka vašeg prijatelja, recite: "Izvini zbog toga. Toliko ličiš na nekoga sa kim sam se spojila na Tinderu"", objasnila je Mia i dodala: "Malo je smelije, ali ovako mu dajete do znanja da vam je privlačan".

Prilazak muškarcima postaje lakši...

Ipak, ova unapređena Piterova metoda ju je na trenutke posramila jer ju je pet od sedam muškaraca na koje je isprobala metodu odbilo i delovali su nezainteresovano.

"Većina je odgovorila: 'Uh... pogrešna osoba', i otišli su, dok su neki zbunjeno nasmešili i nisu nastavili razgovor".

Srećom, sa dva od sedam "Pitera", Mia je našla zajednički jezik, dok je jedan od njih čak tražio njen broj telefona. Vremenom je postala hrabrija u prilasku muškarcima i počela je da isprobava kreativnije prilaze, poput: „Sviđa mi se tvoja košulja!“, "Tvoj pas je presladak!", ili "Obožavam te krekere, moraš ih probati".

Iako neki od ovih pokušaja nisu uvek uspevali, dešavalo se da dovedu do iskrenih razgovora ili prilike da pomazi slatkog psa.