Veze i odnosi

Zaljubila se u njega i pre nego što su imali odnose, on objavio njenu nagu fotografiju

Proslavljena glumica Hale Beri je već četiri godine u skladnoj vezi sa pevačem i tekstopiscem Vanom Hantom.

12.09.2024.

17:29

Izvor: superžena

2
Zaljubila se u njega i pre nego što su imali odnose, on objavio njenu nagu fotografiju
Profimedia

Podeli:

Hale Beri (58) je ponovo zaljubljena i već četiri godine uživa u ljubavi sa Vanom Hantom, koji je izazvao brojne kontroverze kada je za Dan majki objavio nagu glumičinu fotografiju.

Ona je ovog puta u velikom intervjuu za Marie Claire otkrila detalje njihovog odnosa, a dotakla se i trenutka kada se zaljubila u svog partnera.

"Bio je to prvi put da sam se zaljubila i pre nego što smo imali odnose. To mi se dosad nikad nije dogodilo. Pričam o onom jednom od najlepših iskustava vam promene život. Bilo je jednostavno čarobno", rekla je Hale.

Svog partnera je upoznala preko njegovog brata i, kako kaže, bio je dovoljan samo minut da shvati da je on pravi čovek za nju.

Profimedia

"Stvorila sam svoju karijeru, no nikada nisam bila dobra u vezama. Sve je to bilo labavo. Zapravo, moraš biti jasan prema svemiru ili neće shvatiti šta želiš... U trenutku kada sam počela napokon samu sebe da shvatam, kao i ono što radim loše, Vanov brat, kog sam poznavala dugo godina, došao je do mene i rekao mi da moram da upoznam njegovog brata", istakla je glumica.

U pomenutom intervjuu slavna glumica se dotakla i svojih godina, ali i koliko one mogu da "oslabe" žene.

"Godine su samo brojke zalepljene na nas od rođenja. Kao žene to nas definiše mnogo više nego muškarce i ponekad to može da nas oslabi", zaključila je Hale Beri.