Veze i odnosi

Gde se krije savršeni muškarac: Najzgodnija srpska manekenka otkrila svoju tajnu VIDEO

Potraga za savršenim muškarcem često zna da bude naporna...

23.09.2024.

18:19

Izvor: superžena

0
Gde se krije savršeni muškarac: Najzgodnija srpska manekenka otkrila svoju tajnu VIDEO
Printscreen/TV Prva

Podeli:

Jedna od najtežih potraga koju žena može imati jeste ona za savršenim muškarcem. Neke imaju manje, neke više sreće, ali čini se da na kraju ipak svaka žena pronađe svog gospodina savršenog.

O tome kako pronaći savršenog i gde bi on mogao da se nalazi govorile su manekenka Ivana Korab i advokatica Irena Stajić u emisiji 150 minuta.

Princip 6-6-6

Prvo se odnosi na šest stopa, odnosno na muškarce visoke 182 centimetra, druga šestica se odnosi na šest trbušnjaka, dok treća šestica znači da muškarac treba da ima primanja koja prelaze šest cifara na računu.

"Prirodnije je da muškarac bude krupniji, osećaš se nekako zaštićeno, ali to ne znači da treba isključiti tog čoveka zbog centimetra ili dva", rekla je Ivana Korab.

Nekim muškarcima je veliki problem ukoliko žena zarađuje više od njih.

"Bitno je da ljudi budu iskreni sami sa sobom jer tada priznaš sebi šta želiš i to je mnogo bolje na duge staze. Ja sam bila sa momcima koji su zarađivali manje nego ja, ali onda su se pojavljivale nesigurnosti i kompleksi gde njima to smeta", istakla je manekenka.

Žene danas manje gledaju koliko je neko dobar čovek, kriterijumi su podignuti, pa je tako važnije ko je kako obučen i kakav auto vozi, mišljenje je Irene Stajić.

Opširnije o ovome pogledajte u video-prilogu ispod.

Izvor: prva