Veze i odnosi

Savršeni od prvog dana: Razlika među njima je 17 godina, a zajedno su već deceniju FOTO

Džordž Kluni i njegova supruga Amal Kluni danas proslavljaju desetu godišnjicu braka.

27.09.2024.

9:53

Izvor: superžena

1
Savršeni od prvog dana: Razlika među njima je 17 godina, a zajedno su već deceniju FOTO
Profimedia

Podeli:

Džordž i Amal Kluni su nasmejano pozirali fotografima na jednom humanitarnom događaju u Njujorku i tom prilikom su svi još jednom ostali bez daha kada se pojavio ovaj holivudski par.

Poznati zavodnik i advokatica su imali još jedan povod za dobro raspoloženje, budući da je događaj bio uoči desete godišnjice braka, a kako je i sam Kluni rekao, ponosan je što je u istoj sobi sa Amal.

Njih dvoje su savršeno usklađenim modnim izdanjima očarali sve prisutne, a Amal je zablistala u dugoj crnoj toaleti sa potpisom modne kuće Versace, sa dubokim dekolteom, dok je Džordž poneo elegantno crno odelo.

Profimedia/ANSA/ETTORE FERRARI

"Vodim je večeras negde, ali ona ne zna gde", rekao je on novinarima.

Ni Amal nije štedela komplimente kada je Džordž u pitanju.

Profimedia

"On je pravi zaštitnik, mnogo mi znači što radimo zajedno i pomažemo jedno drugom", rekla je ona, dok je Kluni u šali ponavljao kako joj upravo u tim trenucima plaća da bi ga hvalila.

Džordž i Amal Kluni su pre deset godina organizovali gala venčanje u Veneciji. Mlada je nosila posebnu venčanicu koju je samo za nju dizajnirao Oskar de la Renta, dok je Kluni poneo elegantno odelo sa potpisom Armanija. Par je uprililčio proslavu za oko sto zvanica. Roditelji su blizanca Aleksandra i Ele.