Aktuelno

Danas žive bajku, a nekad davno mu je oprostila aferu: Njegovoj ljubavnici priredila dan za pamćenje

Slavna glumica Salma Hajek godinama je u braku, međutim, njena ljubavna priča nije uvek bila tako bajkovita.

13.09.2024.

20:10

Izvor: superžena

0
Danas žive bajku, a nekad davno mu je oprostila aferu: Njegovoj ljubavnici priredila dan za pamćenje
Profimedia

Podeli:

Uvek vesela i nasmejana Salma Hajek uživa u braku sa Fransoom Anrijem Pinoom, koji upravlja jednom od najmoćnijih kompanija na svetu - Kering, koja je vlasnik luksuznih brendova kao što su Balenciaga, Saint Laurent, Bottega Veneta, Alexander McQueen i Brioni.

Njegovo bogatstvo se procenjuje na sedam milijardi dolara, međutim, Salmu to nikada nije zanimalo.

"U životu sam odabrala stav da su troškovi koje sam imala pre braka moji troškovi, a on mi je rekao da zna i da se zbog toga želi da sa mnom venča. Možda i tome možemo delimično pripisati što sve u mom braku izvrsno funkcioniše. Još uvek sam nezavisna, a njemu se to sviđa i jako me ceni zbog toga", rekla je ona jednom prilikom.

Upoznali su se još 2006. godine i ubrzo otpočeli vezu. Kako je glumica jednom rekla, bio je tako pametan, šarmantan i zabavan.

Profimedia

"Shvatila sam da osoba koja se čini kao da nije za mene je zapravo savršen izbor".

Već godinu dana kasnije dobili su svoje prvo dete, a dve godine kasnije je bilo i venčanje, par se odlučio za dve ceremonije, jednu u Parizu, drugu u Veneciji.

Fransoa je na sve načine bio podrška svojoj supruzi, čak i u trenucima kad je mislila da karijeru ostavi po strani, ali ipak, nije uspeo da sačuva brak od afere.

Najbogatiji Francuz je imao vezu sa jednom od najlepših manekenki, Lindom Evanđelistom.

U vreme kada se razvela od Žeralda Marijea, koji je bio optužen za zlostavljanje i silovanje mladih i jedva punoletnih manekenki, Linda je bila utučena i tada se pojavio Pino.

Njihova veza je trajala četiri meseca, a Linda je za to vreme ostala trudna. Nakon mnogo godina demantovanja, 2011. Pino je ipak priznao sina koji je sada u sjajnim odnosima sa svojim polusestrama, ali i sa Salmom Hajek.

Iako ju je kada je saznala za aferu, to prilično slomilo, Salma je uspela da oprosti mužu i čak je zaslužna za njegov bolji odnos sa vanbračnim sinom, o čemu je govorila i sama Linda.

"Bila sam bolesna na Dan zahvalnosti, a Salma je uuhvatila avion sa svojom ćerkom, došla ovde i napravila večeru za praznik. Rekla sam joj da neću slaviti Dan zahvalnosti; nisam se osećala dobro. A ona je rekla: 'O i te kako hoćeš. Dolazim.' I puf, bila je ovde", rekla je manekenka jednom prilikom.