Veze i odnosi

Udala se kraj močvare: Lana Del Rej rekla "da", a pre samo mesec dana ozvaničila vezu

Pevačica Lana del Rej se udala za Džeremija Dufrena na jednom sasvim neobičnom mestu.

27.09.2024.

11:33

Izvor: superžena

0
Udala se kraj močvare: Lana Del Rej rekla "da", a pre samo mesec dana ozvaničila vezu
Profimedia

Podeli:

Poznata pevačica Lana Del Rej se udala za 17 godina starijeg Džeremija Dufrena i to samo mesec dana nakon što se par pojavio prvi put zajedno u javnosti.

Kako se navodi, par je odabrao da ceremonija venčanja bude u Luizijani, u mestu Des Alemands, i za to imaju poseban razlog.

Lana i Džeremi su želeli da to bude baš u zalivu gde on radi kao turistički vodič i gde vodi svoje popularne ture brodom po močvarama. Zanimljivo je i da je samo venčanje bilo pod šatorom i ne toliko glamurozno, s obzirom na to da Lana zarađuje milione od muzike i da se njena imovina procenjuje na 30 miliona dolara.

Pevačica je odabrala jednostavnu belu venčanicu koja je imala klasičan šlep, a do oltara ju je dopratio otac, dok je mladoženja bio u crnom odelu. Fotografije sa venčanja je ekskluzivno dobio Daily Mail, a sudeći po kadrovima, mladenci nisu bili opterećeni detaljima, tako da je njihovo venčanje bilo sasvim obično.

Fotografije pogledajte OVDE.

Profimedia

Iako se Lana i Džeremi znaju već pet godina, zvanično su se pojavili kao par tek pre mesec dana, pa nije poznato kada su i započeli svoju vezu. On, inače, ima tri ćerke i sa njima nije u dobrim odnosima nakon što se razveo, tako da one nisu prisustvovale venčanju.