Veze i odnosi

Slomila je srce Bredu Pitu i tek onda naučila da voli: Fatalna glumica slavi 52. rođendan

Proslavljena glumica Gvinet Paltrou slavi 52. rođendan.

27.09.2024.

17:10

Izvor: superžena

1
Slomila je srce Bredu Pitu i tek onda naučila da voli: Fatalna glumica slavi 52. rođendan
Profimedia

Podeli:

Jedna od mnogobrojnih zvezda Holivuda, Gvinet Paltrou, slavi 52. rođendan, međutim, njene fotografije govore da je upola mlađa. Često se priča o izgledu poznate glumice koja očarava i u šestoj deceniji, a njen privatni život decenijama unazad zna da zaintrigira.

Gvinet je danas u braku sa Bredom Falčakom, ali nekada davno je volela jednog od najvećih holivduskih zavodnika, Breda Pita, koji je jednom prilikom istakao i da je ona ljubav njegovg života. Ipak, ovaj zavodnik danas uživa u ljubavi sa 29 godina mlađom Ines de Ramon.

Bred i Gvinet su se upoznali još davne 1994. na snimanju filma "Sedam".

"Odmah sam znao da je to ono pravo. Bio sam u njenoj blizini i bio sam toliko glup, nisam znao šta da kažem", rekao je glumac tri godine kasnije za Magazin Rolling Stone.

Profimedia

I sama Gvinet je pričala o početku njihove veze, ali i strahu da se ne zaljubi u Breda Pita.

"Ne znam kada neko flertuje sa mnom. Kada smo se Bred i ja upoznali, kaže on, bilo je očigledno da mu se sviđam.. Ali ja nisam to znala. Mislila sam da je bio baš prijateljski raspoložen. A onda sam počela da se zaljubljujem u njega. Rekla sam sebi: Da li si luda? Ne možeš da se zaljubiš u Breda Pita. Saberi se. Smešno je sada razmišljati o tome. Sada je sve tako drugačije", rekla je Gvinet u jednom intervjuu za Los Angeles Times.

Na premijeri filma "Legends Of The Fall" 1995. godine, njih dvoje su se pojavili prv put zajedno i ubrzo nakon toga otišli na romantičan odmor, na kom su ih, doduše, pratili u stopu paparaci.

Profimedia

"Moj anđeo"

Koliko mu je značila, glumac je istakao i 1996. godine u govoru nakon dobijanja Zlatnog globusa za najboljeg sporednog glumca. Na kraju čuvenog govora zahvalio se kolegama, porodici i prijateljima, a posebnu zahvalnost je ostavio za "ljubav mog života, mog anđela, Gvinet Paltrou".

Verili su se 1996. godine u Argentini, a Bred je sve vreme maštao o bajkovitom venčanju, o čemu je čak govorio i javno za medije.

Profimedia

"Jedva čekam, čoveče. Idete do oltara, nosite prsten, poljubite mladu. Oh, biće sjajno. Brak je neverovatna stvar. I kakav kompliment: Ti si ta sa kojom želim da provedem ostatak života. Znaš zašto? Zato što ću to učiniti samo jednom", rekao je tada zaljubljni Bred, ni ne sluteći šta ga sve čeka na ljubavnom planu u budućnosti.

Šest meseci kasnije - raskid

Ipak, njihova sreća je bila ograničenog roka trajanja, pa tako samo nakon šest meseci od romantične veridbe, ovaj par je raskinuo. Ni jedno ni drugo nisu želeli da komentarišu razloge kraha, ali su naveli da preljuba nije jedan od njih.

Tek 2003. godine Gvinet je kratko uspela da se priseti veze iz prošlosti, te je tada dodala kako je Bred Pit previše dobar za nju.

Profimedia

"Tako sam srećna što sam provodila vreme sa Bredom, sa nekim ko je bio tako dobra osoba! Naročito dok sam ja bila u takvom haosu. Moji unutrašnji problemi su zaista pokvarili celu tu vezu. Osećala sam se zaista odgovornom".

Bred i Gvinet su ostali u sjajnim odnosima nakon svega i danas su veliki prijatelji.