Veze i odnosi

Dok su vodili ljubav upala im je u sobu – policija: Njihova tajnovita veza traje 40 godina

Ovaj slavni holivudski ima ubedljivo najdužu vezu u Holivudu koju nikada nisu krunisali brakom.

30.09.2024.

10:22

Izvor: superžena

2
Dok su vodili ljubav upala im je u sobu – policija: Njihova tajnovita veza traje 40 godina
Profimedia

Podeli:

Proslavljeni glumci Goldi Hon i Kurt Rasel su u vezi već duže od 40 godina i važe za jedan od omiljenih holivudskih parova.

Zajedno su još od 1983. godine, a u vezi su dobili i sina Vajata koji se takođe bavi glumom.

Jednom prilikom su Goldi pitali i zbog čega se ne udaje za Rasela, a ona je dala vrlo zanimljiv odgovor.

"Da sam pristala da se udam, do sada bih već odavno bila razvedena.Ako imate potrebu da se vežete za nekoga, onda je važno da budete u braku. Ali, ako ste po prirodi nezavisni, onda je bolje da se ne venčavate".

S obzirom na to da važe za jedan od najskladnijih parova u Holivudu, ljudi ih često pitaju za recept i na koji način su uspeli da održe svoju vezu. Njih dvoje često govore o svojoj ljubavi, a i sam Rasel je jednom prilikom pričao kako je izgledalo njihovo prvo vođenje ljubavi.

The Ralph Dominguez Collection/Profimedia

"Gledali smo film, a posle smo otišli na ples. Ludo smo se provodili, pa smo zaključili da ne želimo da se noć završi na plesu. Otišli smo u kuću koju je ona bila nedavno kupila. Popeli smo se na sprat, razgledali imaginarni nameštaj u nedovršenoj spavaćoj sobi. Počeli smo da vodimo ljubav. To je bilo veoma realno, a sledećeg trenutka u sobi se stvorila policija", rekao je glumac.

Kako je naveo, policija je upala jer su mislili da su u kući provalnici.

Iako je Goldi pre Rasela imala buran život, čini se da je ovaj glumac uspeo da je smiri za sva vremena. Goldi se tokom sedamdesetih družila sa Rolingstonsima i ima dva braka iza sebe. Rasel je bio u braku samo jednom i ima još jednog sina.

Ovaj najzaljubljeniji holivudski par i danas privlači pažnju gotovo na svakom koraku, a poslednji put su zablistali na jednom događaju koji je upriličila Fondacija Goldi Hon. Tada su usklađenim modnim izdanjima pokazali svima da njihova ljubav i dalje traje.

Profimedia