Veze i odnosi

Rimac ima novu devojku: Ovaj detalj ga je odao, ljubi lepu Valentinu? FOTO

Šuška se da je Mate Rimac u vezi sa 29-godišnjom Valentinom Blažeković, nakon što se razveo posle tri godine braka.

30.09.2024.

18:59

Izvor: Index.hr

3
Rimac ima novu devojku: Ovaj detalj ga je odao, ljubi lepu Valentinu? FOTO
Profimedia

Podeli:

Mate Rimac, jedan od najbogatijih Hrvata, vlasnik firme Rimac automobili, navodno je ponovo srećno zaljubljen, a njegovo srce je, kako piše Index.hr, osvojila 29-godišnja Valentina Blažeković, koja se bavi marketingom.

Mate je proteklog vikenda bio u njenom rodnom Donjem Miholjcu na tradicinalnoj proslavi tog mesta. Njegov personalizovani automobil "Nevera", s prepoznatljivim registarskim oznakama, viđen je u dvorištu njene porodične kuće, na iznenađenje meštana ovog slavonskog gradića.

Valentina je na svom profilu na Fejsbuku objavljivala fotografije s Rimcem i njegovim automobilom, međutim, bile su dostupne za prikazivanje samo grupi njenih prijatelja.

Profimedia

U ovom mestu u Slavoniji se već neko vreme uveliko šuška da je Rimac "novi zet", a mnogi su njegovo prisustvo na fešti protumačili kao potvrdu nove romanse.

"Ne bih to sada komentarisala, u poslu sam", izjavila je Valentina novinarma i zamolila da je kasnije pozovu, ali na pozive nije odgovarala, već je porukom napisala da "nema komentar na tu temu". Ubrzo je usledilo i zaključavanje svih fotografija na društvenim mrežama za javnost. 

Kako prenose hrvatski mediji, Valentina je studirala na privatnom fakultetu u Zagrebu, a potom se zaposlila u odnosima s javnošću. Ovog leta otvorila je firmu a "savetovanje u vezi s poslovanjem i drugim upravljanjem".