Veze i odnosi

Ljubavni život Lijama Pejna: Afera s Naomi Kembel, propala veridba i brak, a s njom je bio do smrti FOTO

Uglavnom su emotivne partnerke preminulog pevača Lijama Pejna bile pevačice i manekenke, a kružile su glasine da se zabavljao i sa Naomi Kembel.

17.10.2024.

10:27

Izvor: superžena

Autor:  Branka Bajić Branka Bajić

0
Ljubavni život Lijama Pejna: Afera s Naomi Kembel, propala veridba i brak, a s njom je bio do smrti FOTO
Profimedia

Podeli:

Svet je u šoku zbog tragične smrti nekadašnjeg člana benda One Direction, Lijama Pejna, koji je preminuo u Buenos Ajresu nakon pada sa balkona hotelske sobe na trećem spratu, dok je boravio na odmoru sa devojkom Kejt Kesidi.

Lijam je imao samo 31 godinu, ali buran ljubavni život. Postao je popularan učešćem u britanskom "X Factoru" kada je imao svega 16 godina. Sa devojkom Kejt Kesidi bio je do poslednjeg dana, a pre smrti objavljivao je njihove zajedničke fotografije iz hotelske sobe.

Ljubav je nažalost naglo prekinuta, a trajala je dve godine.

Profimedia

Veza sa Čeril Kol najpoznatija

Veza koja je privlačila najviše pažnje javnosti je ona sa Čeril Kol, bivšom suprugom fudbalera Ešlija Kola, koja je od njega starija deset godina. Ljubavna priča započela je poznanstvom u "X Factoru", kada je Lijam imao samo 14 godina. Vezu su započeli 2016. godine, a 2017. su dobili sina Blera (7). Ipak, nisu bili spremni za porodični život, pa je brak potrajao samo godinu dana.

Profimedia

Danijela iz X Factora prva ljubav

Zajedno su se takmičili u popularnom takmičenju - on pevač, ona igračica. Danijelu je prvu predstavio javnosti, a raskid je usledio nakon dve godine. Iako su ljubavi dali još jednu šansu, nije uspelo.

Srednjoškolska simpatija

Nakon Danijele, vratio se srednjoškolskoj simpatiji Sofiji Smit, a takođe su proveli zajedno dve godine. Iako je u jednom intervjuu priznao da mu je teško zbog raskida, rekao da je ostaje pri tome da je najbolje da se raziđu i da svako krene svojim putem.

"Bilo je reči o braku, ali bili smo premladi za taj korak", izjavio je 2015. godine.

Manekenka Kairo Dvik

Nakon razvoda od Čeril Kol s kojom je dobio sina, u njegov život je ušetala manekenka Kairo Dvik, ali zajedno su bili samo dva meseca. Lijam je raskid potvrdio u lajv uključenju na Instagramu.

Profimedia/Jon Kopaloff

Ljubav s Naomi Kembel i dalje misterija

Čuvena Naomi Kembel, koja je 23 godine starija od preminulog pevača, pominjala se uz njegovo ime 2019. godine. Navodno su imali romansu, a kraj je došao kada je slavnom modelu on "dosadio", nakon samo četiri meseca navodnog zabavljanja.

Lijam ju je jednom prilikom nazvao "savršenom osobom" i "divnom dušom", a kako su pisali strani mediji - sve je počelo od Instagrama, kada su jedno drugom lajkovali objave.

Naomi Kembel ovu vezu nikada nije pominjala u javnosti, navodeći kao razlog da nikada ne priča o svom privatnom životu.

Profimedia

Veridba sa Majom Henri

Ćerku advokata i milionera Tomasa Džej Henrija zaprosio je 2020. godine, kada su i zvanično zaopštili da su vereni. Međutim, do nekog daljeg koraka nije došlo. Posle dve godine su se razišli, a Maja je pričala kako je pevač (i dalje) proganja.

"Šalje mi poruke, zove me s drugih brojeva, kontaktirao je i moju majku...", izjavila je nedavno u snimku na TikToku i najavila tužbu.

Ljubav sa Kejt Kesidi trajala je do smrti

Sa influenserkom i blogerkom Kejt Kesidi zabavljao se do poslednjeg dana. Bili su u vezi dve godine, a Kejt je napustila Argentinu nekoliko dana pre pevačeve smrti.

Počeli su da se zabavljaju u oktobru 2022. godine, nakon što su uhvaćeni zajedno na Noći veštica, kada su bili odeveni kao Tomi Li i Pamela Anderson. Kejt je lajfstajl i modna influenserka i, ono što mnogi ne znaju, sarađivala je s brojnim javnim ličnostima na društvenim mrežama.

Nakon prvog zajedničkog pojavljivanja u javnosti, par je te godine u decembru zvanično potvrdio vezu, na crvenom tepihu događaja British Fashion Awards. Objavili su tada seriju zajedničkih fotografija, a od tada je Kejt redovno prikazivala njihove intimne trenutke.

U martu ove godine zajedno su bili na premijeri dokumentarca "All of Those Voices", koji je režirao član benda "One Direction" Luis Tomlinson.

Profimedia

Poslednja objava sa Kejt Kesidi...

Prvog septembra Kejt je objavila niz fotografija s putovanja u Pariz, kada je sa Lijamom bila na venčanju njihovog prijatelja. Ovo je ujedno njena poslednja objava s pevačem.

"Najdivnije veče", napisala je Kejt uz objavu.

Lijamova smrt, nakon što je objavio nekoliko fotografija s Kejt iz hotelske sobe u Argentini, ostavila je njegove fanove širom sveta u šoku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Cassidy (@kateecass)