Veze i odnosi

Muškarci, budite oprezni: Žene sa ovakvim grudima najviše varaju

Žene s većim grudima najvernije su i najmanje varaju, pokazalo je istraživanje.

19.10.2024.

20:26

Izvor: Krstarica

9
Muškarci, budite oprezni: Žene sa ovakvim grudima najviše varaju
Dmitrii D/Shutterstock

Podeli:

Istraživači su ispitali samoprozvane varalice kako bi otkrili veličine korpi onih za koje je najverovatnije imati aferu iza leđa svog partnera.

Studija je pokazala da je samo 31% imalo "velike grudi", odnosno veličine korpi D-G. One s F korpama i više bile su najmanje sklone varanju.

Daleko je verovatnije da će svoje partnere prevariti dame s manjim grudima,  69% njih koje su imale grudi između AA i C veličine.

Haljina tesna, a grudi "nemirne": Ova žena krade šou čim se pojavi FOTO

Žene s grudima veličine B najviše varaju, čineći 35% od 1.000 anketiranih koji su sami priznali da varaju, pokazala je anketa na stranici za upoznavanje illicitencounters.com.

Predstavnica za medije Illicit Encounters rekla je:

"Istražili smo 1.000 naših članica kako bismo otkrili nekoliko zanimljivih činjenica o varanju i veličini ženskih grudi. Rezultati su otkrili da 69% žena koje varaju imaju veličinu grudnjaka između AA i C korpi, zbog čega će žene s manjim grudima verovatnije prevariti u poređenju sa ženama s većim grudima. Veličina korpi broj jedan kod preljubnika je B, a neverovatnih 35% žena te veličine varaju svoje partnere".