Veze i odnosi

Buran ljubavni život pre Isidore: Sergej Trifunović je voleo brojne lepotice, a ona ga je "ukrotila"

Sergej Trifunović je pre sedam dana izgovorio sudbonosno "da", a sada su on i njegova supruga u žiži interesovanja javnosti zbog ljubavnog skandala.

23.10.2024.

12:35

Izvor: superžena

1
Buran ljubavni život pre Isidore: Sergej Trifunović je voleo brojne lepotice, a ona ga je "ukrotila"
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Glumac Sergej Trifunović je trenutno u centru pažnje domaće javnosti zbog toga što je suprugu Isidoru Trifunović (ex Mijanović) prijavio za nasilje u porodici.

Iako je sve izgledalo kao da su u skladnom braku i kao da je glumac pronašao svoju srodnu dušu, samo sedam dana nakon građanskog venčanja koje su obavili u Beogradu došlo je do potpunog preokreta.

Isidora je od Sergeja mlađa 23 godine i jedina je uspela da "ukroti" večitog neženju, te dobije od njega i ono čuveno sudbonosno "da". Iako je Sergej oduvek važio za velikog zavodnika i nije se usuđivao da stane na "ludi kamen", nijednoj pre Isidore nije pošlo za rukom da je zaprosi.

Pre braka sa Isidorom, Sergej je imao nekoliko ljubavi koje su bile poznate javnosti, dok one druge o kojima su kružile glasine nikada nisu potvrđene.

Godine 2006. njegovo srce zavela je poznata hrvatska manekenka Kristina Sajko. I nakon raskida ostali su u dobrim odnosima i viđali se još neko vreme, ali manekenka se odselila preko okeana, te danas živi porodičnim životom sa suprugom, ćerkom i sinom u Americi.  

Marija Mladjen/ATAImages

Sergej je bio u vezi i sa Anom Vučelić, ćerkom Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović, koja je od njega mlađa više od deset godina. U vezi su bili godinu dana, a danas je Ana u braku sa Veljkom Mićunovićem s kojim ima sina. Njen brat Branislav Bane Vučelić već duže vreme je u vezi s voditeljkom Marijom Kilibardom, a nedavno su dobili ćerku.

Sa Sergejem Trifunovićem povezivane su brojne lepotice poznate javnosti, a uz njegovo ime se u jednom trenutku našla i pevačica Nataša Bekvalac, međutim, posle javnog sukoba u emisiji bilo je jasno da od te "ljubavi" nema ništa.

Sa suprugom Isidorom ljubav je započeo početkom godine, a javnost je bila iznenađena objavom vereničkog prstena i najave venčanja. Na društvenim mrežama su izuzetno aktivni, a žive u glumčevom stanu u Beogradu.